• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

20.04.2024

21:20

Natho besan posle derbija: Sudija je imao svoj šou, hteo sam da izađemo sa terena! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Natho besan posle derbija: Sudija je imao svoj šou, hteo sam da izađemo sa terena! (VIDEO)

Podeli vest

Iskusni fudbaler Partizana Bibars Natho bio je izuzetno nezadovoljan suđenjem arbitra Pavla Ilića nakon poraza od Crvene zvezde u 173. večitom derbiju (3:2)!

Izraelski fudbaler izašao je pred novinare u miks-zoni i poručio da je pomenuti sudija imao svoj šou na stadionu Crvene zvezde. Kako je istakao, domaća ekipa imala je obilatu pomoć i navodi, igrala je sa 12, a ne sa 11 igrača.

- Samo je jedan čovek pobednik večerasSudija je imao svoj šou, mi smo dosli da igramo fudbal, ali Zvezda svaki put igra protiv nas sa 12 igrača. Neće da gleda VAR, jer zna da je pogrešio. O ovome niko ne priča, ali ja želim da pričam. On je bio glavni akter, umesto igrači Partizana i Zvezde. To mora da se kaže. Ja sam želeo da izađemo sa terena kao sto su navijači i tražili - ljut je bio Natho nakon poraza u derbiju.

Foto: Starsportphoto©

Igrači Partizana posle derbija

Iskusni Izraleac je na sebe preuzeo odgovornost zbog ostanka igrača na terenu nakon spornih sudijskih odluka. Dodaje da je svaki derbi za Partizan važan, ali igra dva kluba pada u drugi plan zbog arbitra.

Ja sam kriv što nismo izašli sa terena, to je moja odgovornost. Nemamo izbora za meč za sredu, sami smo protiv svih. Izbaciće nas iz Evrope ako odbijemo. Mene mogu da kazne, dosta sam odradio u svojoj karijeri, nije me briga. Ovo ovde nije fudbal, previše je. Samo se u Srbiji dešavaju ovakve stvari. Svaki derbi je za nas važan i na svakom ćemo dati 100 odsto sebe. Ali, na kraju dana, nije bitno kako igraju Partizan i Crvena zvezda - rekao je Natho.

Vezista ukazuje i da je ovo gorući problem već neko vreme o kojem je klub iz Humske ćutao zbog mira u kući. Ipak, kaže da je vreme tišine prošlo.

- Dosta je. Ovde sam pet godina i o ovim problemima se ćuti. "Ajde, ajde, igraj", ne, dosta je. Mnogo je. Ćutali smo, igrali smo za navijače i klub, a svaki put jedan čovek skreće pažnju na sebe sramnim odlukama. Dosta je - zaključio je Bibars.

 

Ekipa sa "Marakane" pobedom nad crno-belima došla je nadomak odbrane titule šampiona države, pošto trenutno ima deset bodova više od najvećeg rivala. Iz Humske su, nakon meča, poručili da će razmisliti da li da igraju naredni meč protiv Zvezde u sredu, u okviru Kupa Srbije, a to su obrazložili zbog sudijskog tretmana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija