• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

14.05.2024

16:14

Potresi u Humskoj! Još jedan važan igrač napušta Partizan?

Starsportphoto

Partizan

Potresi u Humskoj! Još jedan važan igrač napušta Partizan?

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan sprema pravi remont za narednu sezonu, a kako stvari sada stoje, ostaće bez dvojice najboljih napadača!

Prema informacijama portala "Mocart sport", mladi napadač crno-belih Samed Baždar (20) na meti je Almerije, koja je ispala iz Primere u drugu ligu Španije!

Momak rodom iz Novog Pazara ove sezone je na 29 mečeva postigao osam golova, a bio je vrlo dobar u drugom delu sezone, kada je menjao u špicu napada povređenog Mateusa Saldanju. Almerija, koja je od Partizana već kupovala Umara Sadika i Marka Milovanovića, spremna je da za novopečenog reprezentativca Srbije ponudi oko 3.000.000 evra, ali to nije cifra sa kojom bi bili zadovoljni u Humskoj.

Rukovodstvo Partizana veruje da za ovog momka može da zaradi daleko više novca, pošto je u drugom delu sezone pokazao kvalitet. Između ostalog, bio je strelac i na nedavnom derbiju protiv Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto©

Na ceni: Samed Baždar u duelu sa Dragovićem

 

Nije tajna da mladog napadača prate brojni evropski klubovi, a ranije se spekulisalo da ga žele Juventus i Fiorentina. Nedavno je o njegovom statusu govorio i bivši trener Partizana Igor Duljaj, koji je otkrio da Samed želi da napusti Humsku na leto.

Teško je reći da li će Baždar biti tu i sledeće godine. Partizan živi od prodaje igrače. U zimskom prelaznom roku ostali smo bez Ilića i Belića, a bez tih prodaja klub ne bi mogao da funkcioniše. Koliko mi se čini, i Baždar ima želju da napusti Humsku i da se dokazuje u drugim sredinama. Neki igrači su u tim godinama već nosioci igre u najjačim ligama Evrope, a to želi i on. Ako klub može dobro da profitira ovog leta, videćemo da pronađemo pravu sredinu za njega, pa uložimo u novog mladog igrača - govorio je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

Baždar slavi gol na derbiju

 

Ako i Baždar ode, Partizan će definitivno u letnjem prelaznom roku biti pred ozbiljnim izazovom da nađe novog golgetera. Naročito zbog činjenice da se sve više priča o odlasku Mateusa Saldanje. Brazilac će, po svemu sudeći, napustiti Humsku nakon završetka evropskih kvalifikacija, odnosno, negde krajem avgusta, u samom finišu prelaznog roka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija