• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

16.05.2024

15:25

Ostoja krenuo u novi napad na FK Partizan! Biće bure u Humskoj

Starsportphoto©

Partizan

Ostoja krenuo u novi napad na FK Partizan! Biće bure u Humskoj

Podeli vest

Predsednik Sportskog društva Partizan Ostoja Mijailović ponovo je "udario" na fudbalsku sekciju zbog tamošnjeg katastrofalnog stanja.

Prema navodima portala "Pbg njuz", on je pozvao sve bivše igrače, navijače i sportske radnike u hitni "proces ozdravljenja" fudbalskog kluba u Humskoj.

"Sportsko društvo Partizan poziva celokupnu crno-belu javnost, bivše i sadašnje sportiste i sportske radnike, kao i veliku armiju navijača Partizana da se pod hitno krene u proces ozdravljenja FK Partizan i njegovog postavljanja na mesto u društvu i sportu koje zaslužuje. JSD Partizan preko kancelarije generalnog sekretara biće otvoren za predloge i razgovore sa svima koji žele da pomognu u procesu ozdravljenja fudbalskog kluba", naveo je pomenuti portal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Podsećamo, Mijailović je i ranije otvoreno kritikovao i pozivao na ostavku uprave "parnog valjka". 

Isticao je da ne podržava rad predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure i da bi za klub bilo najbolje da pomenuti dvojac napusti svoje funkcije.

Prijavom Agenciji za privredne registre, Mijailović je pokušao da promeni zastupnike kluba, ali je od toga u poslednjem trenutku odustao.

Sada je ponovo udario na fudbalsku sekciju u novom pokušaju da se dugogodišnja uprava na stadionu Partizana promeni.

Crno-beli su dobar deo Superlige Srbije proveli na vodećoj poziciji, ali su onda usledili očajni rezultati i serije poraza. 

Klub sada zauzima drugo mesto, ali je i ono pod znakom pitanja zbog TSC-a koji zaostaje samo dva boda. Miljenik navijača Igor Duljaj je smenjen, a na funkciju glavnog trenera postavljen je Albert Nađ.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija