• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

06.03.2024

18:25

Ostoja isprozivao Vazuru i Vučelića: Upravu FK Partizan tenkovima ne možeš da isteraš (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Ostoja isprozivao Vazuru i Vučelića: Upravu FK Partizan tenkovima ne možeš da isteraš (VIDEO)

Podeli vest

Sukob između uprava košarkaškog i fudbalskog kluba Partizan ne jenjava! Prvi čovek košarkaške sekcije crno-belih Ostoja Mijailović otvoreno je isprozivao upravu fudbalske sekcije, poručivši da tenkovima ne mogu da se isteraju sa funkcija!

Prvi čovek košarkaškog kluba juče je govorio na jednom panelu održanom na Kopaoniku o brojnim temama iz srpskog sporta, a dotakao se i situacije u fudbalskom klubu, gde godinama vedre i oblače generalni direktor Miloš Vazura i Milorad Vučelić, aktuelni predsednik koji je podnosio ostavku, pa se volšebno vratio na mesto prvog čoveka.

O situaciji u Humskoj u poslednjih nekoliko nedelja se ne govori, s obzirom da ekipi ide dobro, samim tim i nema potrebe pokretati te teme. Ipak, Mijailović je na pomenutom forumu, gde je gostovao zajedno sa predsednikom KK Crvena zvezda Nebojšom Čovićem, istakao da upravu FK Partizan više niko ne podržava i da mu uopšte nije jasno zbog čega su ti ljudi i dalje u foteljama.

Foto: Starsportphoto

Nekad su se voleli: Ostoja Mijailović i Milorad Vučelić

 

- Imate situaciju u FK Partizan, gde tenkovima ne možete da isterate upravu. Nijedan navijač nije za njih. Navijači ne žele da idu na utakmice, niko ne kupuje karte. Ali, dolazite u situaciju da Skupština jednoglasno obnavlja mandat jednom Upravnom odboru - rekao je Mijailović.

Funkcioner košarkaškog kluba naglašava da u formiranju Skupštine postoje određene nelogičnosti.

- To sve znač ida je Skupština ta koju nije odabrao Upravni odbor, nego UO bira Skupštinu. To je apsurdno. Moramo da se vratimo korak unazad, da vidimo kako se formiraju Skupštine. Pa da te Skupštine biraju prave predsednike i prave ljude koji upravljaju klubovima. A ne da bude situacija, kad god je problem da zoveš državu, da ti država pomogne. Uvek neko drugi da pomaže, a ne ti. To je prvo pitanje, pre nego što pređemo na privatizaciju, da znamo kao se biraju Skupštine - poručio je Mijailović.

Deo u kojem proziva upravu FK Partizan pogledajte na narednom snimku od 1:40:00.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija