• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

19.05.2024

23:51

Anđušić razočaran: Imali smo tim da napravimo bolje rezultate... (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

Anđušić razočaran: Imali smo tim da napravimo bolje rezultate... (VIDEO)

Podeli vest

Teško mi je da pričam, nismo igrali kako treba, nešto ne štima, poručio je šuter Partizana.

Nakon samo godinu dana titula ABA lige vraća se u posed Crvene zvezde. Izabranici Janisa Sferopulosa savladali su Partizan večeras u Beogradskoj areni i ukupnim rezultatom 3:0 osvojili trofej namenjen regionalnom šampionu. 

Crno-beli su tako potvrdili razočaravajuću sezonu, svestan je toga i jedan od najboljih u taboru Partizana večeras - Danilo Anđušić. 

- Nismo igrali onako kako treba... Zvezda je to iskoristila i došla do titule, ali nije realno da bude 3:0. Imali smo tim da napravimo bolje rezultate ove godine, nije štimalo. Ne znam... Teško mi je da pričam, nije lako kada izgubite seriju za titulu. Ima vremena da odgledamo snimak, biće dana za analizu, očigledno da nešto ne valja. Nismo uspeli da prelomimo utakmicu i okrenemo rezultat u našu korist - rekao je Danilo Anđušić. 

Otežavajuća okolnost je što se večerašnji poraz desio pred navijačima Partizana.

- Mnogo je teško, prate nas kroz čitavu sezonu u velikom broju. Imamo ogromnu podršku svuda, još teže je doživeti ovakav poraz pred navijačima, a bilo ih je mnogo ove sezone. Razočarani smo - poručio je šuter Partizana.

Večerašnja utakmica imala je ružnu uvertiru budući da je Džejms Naneli fizički nasrnuo na Stefana Lazarevića. Trener Željko Obradović odlučio je da Amerikanac večeras ne bude u sastavu, a Anđušić ističe kako se njegov izostanak osetio. 

- Falio nam je Džejms, cela ta situacija - nepotrebna... Ne znam ko je odlučio da ne igra, sigurno da je nedostajao. Znali smo kakva će situacija biti, morali smo da se konsolidujemo i odigramo najbolje moguće, nismo uspeli. Svašta bih rekao što se tiče toga što se desilo, ali ću zadržati za sebe - dodao je Anđušić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija