• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

24.05.2024

11:41

Partizan ponovo odbio milione za Saldanju! Evo koji klub ga je želeo (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Partizan ponovo odbio milione za Saldanju! Evo koji klub ga je želeo (VIDEO)

Podeli vest

U Humsku je stigla ponuda od Lila, teška 8.000.000 evra, ali od tog posla sada neće biti ništa.

Uspeo je Partizan zimus da odbije sve nalete zainteresovanih klubova za Mateusa Saldanju (24), pre svih Fenerbahčea i Sevilje, ali teško da će to uspeti da uradi i ovog leta!

Najbolji strelac ekipe, ali i Superlige, upravo je golovima skrenuo pažnju poznatih evropskih timova, a iako ga je na proleće neugodna povreda zadnje lože malo usporila, situacija se nije drastično promenila.

Sjajni napadač je nedavno boravio u Istanbulu, gde je gledao gradski derbi između Galatasaraja i Fenera. Mnogi su to povezali sa njegovim transferom upravo u tabor žuto-plavih, međutim...

Za Brazilca je prvi je "udicu bacio" francuski prvoligaš. Treba mu naslednik Džonatana Vajda (24), koji je posle vrhunske sezone i 26 datih pogodaka, na meti nekoliko velikana. Probao je zato Lil sa pristojnom sumom, ali su čelnici crno-belih rešeni da izvuku više novca, najmanje 10.000.000 evra.

Prema informacijama koje je otkrio Jagiz Sabunčoglu, ugledni novinar "Sports digitala", snažni centarfor ne mora da brine za budućnost, pošto je na meti dve ozbiljne ekipe - iz engleske Premijer lige i portugalske Primeire.

- Sreo sam se sa Saldanjinim predstavnikom. Rekao mi je da nisu došli u Istanbul da pregovaraju o transferu i da je Lil poslao zvaničnu ponudu od 8.000.000 evra, koju je Partizan odbio. Otkrio je i da su za napadača zainteresovani Everton i Sporting - rekao je Sabunčoglu.

Dakle, na slatkim mukama biće rukovodstvo "parnog valjka", koje je planiralo da jednog od najboljih igrača proda tek po završetku evropskih kvalifikacija. Ipak, pitanje je da li su i koliko zainteresovani spremni da čekaju.

Foto: Starsportphoto

Mateus Saldanja

Everton će najverovatnije prodati Dominika Kalvert Luina (27) u Njukasl i zato će mu trebati ozbiljno pojačanje u ofanzivi, dok će Sporting teško zadržati fenomenalnog Viktora Đekereša (25) nakon odličnih partija i golova, koji su "lavove" doveli do šampionske titule.

Podsetimo, Saldanja je letos stigao u Humsku iz japanskog Džef junajteda, za obeštećenje od 1.300.000 evra. Ove sezone odigrao je 34 meča u svim takmičenjima, a dao je 18 pogodaka, uz pet asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija