• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

29.06.2024

12:29

Stanojević ne računa na njega! Stojković poslat na pozajmicu!

Starsportphoto

Partizan

Stanojević ne računa na njega! Stojković poslat na pozajmicu!

Podeli vest

Defanzivac Partizana Aranđel Stojković poslat je na pozajmicu u Debrecin.

Glavni strateg Partizana Aleksandar Stanojević nije našao mesto za Stojkovića u svom timu, tako da će desni bek sledećih godina provesti mađarskom klubu.

Stojković je prošlog leta stigao u Humsku. Odigrao je 41 utakmicu u svim takmičenjima, postigao je tri gola i imao tri asistencije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Ovo će za njega biti prvi izlet u inostranstvo, pošto je ovaj iskunsi odbranbeni igrač do sada igrao samo za srpske klubove.

Karijeru je počeo za BSK iz Borče, zatim je igrao za OFK Beograd, da bi potom potpisao za Spartak iz Subotice. Bio je još član Vojvodine i TSC-a.

Debrecin je minule sezone bio peti u šampionatu Mađarske, tako da nisu uspeli da izbore kvalifikacije za neko od evropskih takmičenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija