• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

29.06.2024

12:01

Palo pomirinje! Partizan i Miško zakopali ratne sekire!

Starsportphoto/Peđa Milosavljević

Partizan

Palo pomirinje! Partizan i Miško zakopali ratne sekire!

Podeli vest

Košrkaški klub Partizan i agencija Beobasket koja je u vlasništvu Miška Ražnatovića, jednog od najuspešnijih svetskih agenata, ponovo će sarađivati.

Nakon gotovo godinu dana palo je pomirenje, ratne sekire su zakopane, pa će trener crno-belih Željko Obradović imati znatno veći izbor igrača koje će moći da dovede u cilju sklapanja tima za narednu sezonu.

I vrapci na grani znaju da agencija Beobasket poseduje veliki broj košarkaša od kojih su neki sigurno interesantni Partizanu, pa je na obostrano zadovoljstvo svađa sada samo ružna prošlost.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Podsetimo, razmirice između ove dve strane su krenule početkom prošle sezone, kada je tadašnji igrač Partizana Jam Madar (inače klijent Beobasket agencije), po mnogima nekorektno napustio beogradski klub, a kao glavni krivac se spominje upravo vlasnik te agancije Miodrag Miško Ražnatović.

Inače, promenu u odnosima je nedavno nagovestio predsednik Partizana, Ostoja Mijailović.

"Zaista poštujem Miškov učinak, on zna taj posao da radi i zato je i jedan od najboljih. Ja ne mogu da kažem da će ovaj naš odnos da traje večno, taj odnos treba da bude normalan, jer on zastupa veliki broj igrača, ali mora da postoji neko međusobno poštovanje", rekao je Mijailović početkom meseca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jokić nije ego manijak! Micić bez dlake na jeziku uoči OI!
Košarka

Jokić nije ego manijak! Micić bez dlake na jeziku uoči OI!

Jokić i ja nismo ego manijaci i ne želimo nešto preterano da ističemo sebe na terenu. Vredni smo, kao i svaki momak koji je ovde, a u nekim segmentima smo bolji, kaže Vasilije Micić, košarkaški reprezentativac Srbije uoči Olimpijskih igara u Parizu (26. jul - 11. avgust).

29.06.2024

10:06

sledeća vest

Vesti

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...
Politika

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...

Šiptarski ekstremista Glauk Konjufca, jedan od najbližih saradnika "premijera" Aljbina Kurtija i takozvani predsednik "kosovskog parlamenta", poručio je da su "institucije jedinstvene po pitanju tri uslova koje je Kurti postavio u Briselu" - priznanje nezavisnosti "Kosova", izručenje Milana Radoičića Prištini i povlačenje pisma koje je Beograd poslao u Brisel.

01.07.2024

14:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija