• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

16.07.2024

16:03

Golman ostaje veran Partizanu! Potpisao novi ugovor i poručio: Možemo da se radujemo u maju!

Starsportphoto

Partizan

Golman ostaje veran Partizanu! Potpisao novi ugovor i poručio: Možemo da se radujemo u maju!

Podeli vest

Nemanja Stevanović još dve sezone u crno-belom.

Nekoliko dana ostalo je do početka nove sezone u Superligi Srbije, a klubovi polako privode kraju poslednje pripreme pred prvo kolo. Posebno uzbudljivo ovog leta bilo je u Humskoj budući da je Partizan promenio trenera, dobio nove članove u upravi i angažovao mnogo pojačanja.

Najmanje promena u crno-belom taboru bilo je među stativama, a da ih neće ni biti potvrdio je Partizan na klupskom sajtu. Naime, iskusni golman - Nemanja Stevanović, danas je stavio paraf na novi dvogodišnji ugovor sa velikanom iz Humske i biće na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću. 

Stevanović je propustio kompletan prolećni deo sezone zbog koksaki virusa, vratio se treninzima na početku priprema i uspeo da zadobije poverenje nonvog trenera. 

- Novi ugovor, na dve godine! Iza mene je težak period, praktično sam propustio pola godine zbog koksaki virusa i nisam bio u prilici da treniram i pomognem ekipi. Drago mi je što su klub i Aleksandar Stanojević, uprkos tome, prepoznali šta sam dao za klub i način na koji sam se borio za grb prethodnih osam godina i pokazali poštovanje i razumevanje prema meni te mi omogućili da nastavim saradnju na obostrano zadovoljstvo. Izuzetno sam počastvovan i ponosan jer će po isteku ugovora to biti mojih deset godina u Partizanu. To mi je još jedan motiv više da u svakoj situaciji predstavljam klub na najbolji mogući način i pomognem i ekipi i klubu da budemo što uspešniji - rekao je Stevanović. 

Foto: FK Partizan

 

Navijače je najviše zanimalo u kakvom je stanju iskusni čuvar mreže budući da ga je, kao što smo naveli, mesecima mučila borba sa koksaki virusom. Ističe Stevanović je da sada sve kako treba i da spreman dočekuje novu sezonu. 

- Virus je iza mene u potpunosti i nemam nikakvih simptoma. Prošao sam pripreme bez ijednog propuštenog treninga. Trener golmana je treninge dozirao na pravi način tako da sam se spremio dobro i, što je najbitnije - nije bilo nekih težih upala ili istegnuća u toku pripremnog ciklusa, pa spreman dočekujem početak prvenstva. 

Za kraj, govorio je Stevanović i o ambicijama pred početak sezone i istakao da će glavni cilj titula, ali i plasman u Ligu šampiona. 

- Moji ciljevi i želje su isključivo vezani za Partizan! Ne bih išao nešto daleko, neka to bude utakmica za utakmicom. U Partizanu je svaka utakmica finale i samo sa takvim pristupom možemo da se radujemo u maju i da igramo značajnu ulogu u Evropi. Tu sam da pomognem ekipi uvek i na svaki način tako da će i kada budem branio, kao i do sada, za mene ta utakmica biti finale - poručio je Stevanović. 

Trener Aleksandar Stanojević na raspolaganju ima tri vrhunska golmana, očekuje se da će prvi izbor među stativama biti Aleksandar Jovanović, a tu su još Nemanja Stevanović i Miloš Krunić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?
Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?

Google je u ponedeljak širom sveta zabeležio rekordno pretraživanje imena „J. D. Vance“, na raznim jezicima, posle objave Donalda Trampa da će upravo ovaj senator iz Ohaja biti potpredsednički kandidat Republikanaca na predstojećim izborima. Ovakav Donaldov izbor može se smatrati neočekivanim, kontroverznim, ali i sasvim logičnim i pragmatičnim potezom. Vens (39) je je nekad bio oštar kritičar bivšeg predsednika, ali je zato u poslednje vreme poznat kao mlada zvezda Republikanske partije i jedan od najvernijih saveznika Trampa.

16.07.2024

17:36

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija