• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.07.2024

11:01

Kraj sage! Moneke se umorio, progovorio o dolasku u Partizan

printscreen

Partizan

Kraj sage! Moneke se umorio, progovorio o dolasku u Partizan

Podeli vest

Kraj "sapunice"! Danima se spekuliše o tome da li će Partizan i Baskonija uspeti da se dogovore oko prelaska Čime Monekea u Beograd i obeštećenju, a da dogovor nije blizu košarkaš je potvrdio na društvenoj mreži "X".

Saga traje danima! U jednom momentu je bio nadomak crno-belih, pa bi usledio totalni preokret i tako u krug, danima. Nigerijski košarkaš je konačno rešio da stavi tačku na spekulacije. 

Moneke se oglasio na društvenoj mreži "X" i jasno istakao da ostaje u Vitoriji.

"Iskreno, ne znam ko izmišlja ove glasine, ali postajem umoran od njih. Igrač sam Baskonije i uzbuđen sam zbog naredne sezone. Juče sam pričao sa trenerom Lasom i mislim da imamo mogućnost da uradimo nešto posedno", napisao je Moneke i kako trenutno stvari stoje stavio tačku i razočarao navijače Partizana.

Foto: EPA

Čima Moneke

 

Deluje da je priča konačno završena, mada bi i ovo trebalo uzeti s određenom dozom rezerve obzirom na dešavanja tokom minulih dana. Moneke je prethodne sezone u Basoniji prosečno beležio 13.6 poena, 6.6 skokova i 1.4 asistencije, dok je ukupan indeks korisnosti po meču iznosio 18.3. Baskonija za njega traži ogromno obeštećenje i ne planira da ga pusti iz ugovora koji mu ističe 2025. godine. Prvobitno se spekulisalo da Baskonija traži 1,5 miliona evra za Nigerijca. Za godinu dana će postati slobodan igrač pa će njegov prelazak u Partizan verovatno biti realniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Razumna odluka razočaranih vršačkih demokrata: Njih 50 prešlo u SNS, među njima i odbornik
Politika

Razumna odluka razočaranih vršačkih demokrata: Njih 50 prešlo u SNS, među njima i odbornik

Mesni odbor Demokratske stranke u Izbištu jedini je koji su potpredsednica DS Dragana Rakić i predsednica Gradskog odbora DS Vršac dr Tatjana Vešović osnovali u poslednjih 6 godina. Sada ni njega nema. Čak 29 članova DS iz Izbišta danas se kolektivno učlanilo u Srpsku naprednu stranku. I to nije sve, jer su SNS pristupili i sada već bivše, razočarane demokrate, iz drugih naseljenih mesta, ukupno njih 50!

24.07.2024

12:41

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija