• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

31.07.2024

23:10

Jovanoviću nije lako: Ne vredi trošiti reči na ovo! Nikad nisam primio devet golova...

Starsportphoto

Partizan

Jovanoviću nije lako: Ne vredi trošiti reči na ovo! Nikad nisam primio devet golova...

Podeli vest

Golman Partizana Aleksandar Jovanović (31) teško je podneo težak poraz u dvomeču od kijevskog Dinama u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Momak rodom iz Niša je više puta prošle sezone bio ubedljivo najbolji pojedinac u crno-belima, a čak ni ovoga puta mu se ne može mnogo šta zameriti, iako je primio čak devet golova u dve utakmice (6:2, 3:0). 

Uprkos tome, Jovanović smatra da njega i sve ostale igrače treba da bude sramota zbog malo toga prikazanog protiv ukrajinskog tima.

Ne vredi trošiti reči. Sve nas koji smo bili deo ove utakmice treba da bude sramota. Mislim da razlika nije bila toliko velika, ali je utakmica išla nesrećno po nas. Vruća mi je glava, nervozan sam i mislim da svi treba da budemo nervozni. Nikada nisam primio devet golova na dve utakmice, ovo mi je prvi put u karijeri. Nijedan drugi podatak nije bitan kada primite toliko golova. Nervozan sam i mislim da svi treba da budemo nervozni - rekao je Jovanović.

Foto: Starsportphoto

Jovanoviću pune ruke posla

Partizan je delovao kao ravnopravan rival sve do 17. minuta, kada je Jarmolenko iskoristio nesmotrenost u odbrani i postigao vodeći gol.

Od tog trenutka igra se potpuno raspala, a sjajni Nišlija među stativama ocenjuje da za takav položaj ne mogu da krive nikoga drugog, osim sebe.

- Mislim da smo bili solidni, a onda smo nesrećno primili onaj gol, kao i par u Poljskoj. Posle toga smo igrali samo da završimo meč, znali smo da nemamo šanse. Teško je kad igrate takve utakmice, ali sami smo krivi za tu poziciju - objasnio je Aleksandar.

Foto: Starsportphoto

Crno-beli se izblamirali

"Parnom valjku" sada predstoji učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prva prepreka biće im švajcarski Lugano.

Momak koji se u jednom trenutku našao i na širem spisku reprezentacije Srbije osvrnuo se na narednog protivnika i obaveze u Superligi Srbije već od 3. avgusta.

- Dobro je što je naredna utakmica već za tri dana, ali to moramo da pobedimo kako ne bismo zapali u još teži položaj. Lugano nam je sve u sezoni u ovom trenutku, sav fokus mora biti na toj utakmici i tom dvomeču - zaključio je Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Politika

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je da se protiv njega, kao i protiv opštine, vodi hajka od strane onih čije su, kaže, politike štetne po srpski narod na Kosovu.

31.07.2024

20:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21