• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2024

13:06

Ko je ovde lud? Stanojević hvalio zvezdaša Mitrovića, a ovaj otkrio da ga nije hteo u Partizanu!

Starsportphoto/Peđa Milosavljević

Partizan

Ko je ovde lud? Stanojević hvalio zvezdaša Mitrovića, a ovaj otkrio da ga nije hteo u Partizanu!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sutra uveče u plej-ofu za Ligu konferencija dočekuju Belgijance pred praznim tribinama (20.15, Arena premijum 1), a stub odbrane Genta biće Stefan Mitrović, nekadašnji reprezentativac Srbije i nesuđeno pojačanje kluba iz Humske.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević obratio se javnosti pred meč sa favorizovanim protivnikom, a jedno od pitanja bilo je vezano za stamenog štopera Stefana Mitrovića, koji je svojevremeno bio na pragu crno-belog tabora.

- Izuzetan karakter, napravio sjajnu karijeru, igrao za reprezentaciju, bio na Mundijalu...Da se ne vraćamo na ono što je bilo, nije došao u Partizan, ali kapa dole za sve što je kasnije uradio. Drago mi je da ćemo se videti sada - poručio je Stanojević.

 

Foto: FK Partizan

 

 

 

Trener vicešampiona Srbije bio je pun reči hvale za iskusnog defanzivca, koji je svojevremeno za Informer otkrio da mu upravo ovaj stručnjak nije ukazao poverenje i da zbog njega nije došao u Humsku. Nakon svega, pitanje je da li će i njemu biti drago što će videti popularnog Stanoja.

- Stanojević me nije želeo. Došao na probu u Humsku u nekom čudnom momentu, ali je na kraju umesto mene izabran Anderson. Smatram da  sam zaslužio da ostanem, a ispostavilo se da je on na kraju odigrao samo jedan meč! Bilo kako bilo, izgleda da mi je Stanojević na kraju dao samo dodatni motiv! Svaka promena u mojoj karijeri je na kraju izašla na dobro! Ponosan sam na nju i na ono što sam do sada postigao - poručio je Mitrović za naš portal.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Takođe, u razgovoru za naš medij otkrio je koje boje su mu srcu draže.

- Osim Rada, koji je moja dečačka ljubav i još uvek pratim šta se dešava u klubu, ja sam navijač Crvene zvezde - poručio je Stefan Mitrović.

Podsetimo, Stefan Mitrović reprezentativnu karijeru je počeo 2014. godine i već tada ušao u srca ljudi u domovini! Ostaće upamćen po tome što je na prekinutom duelu sa Albanijom skinuo zastavu takozvane „Velike Albanije” sa drona koji je leteo iznad terena na stadionu Partizana, a sedam godina kasnije postao je noćna mora Kristijanu Ronaldu i Portugalu i još jednom doneo svom narodu neopisivu radost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija