• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

21.08.2024

15:26

Sada je sve gotovo! Poznata sudbina Džejmsa Nanelija, oglasio se Partizan! (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

Sada je sve gotovo! Poznata sudbina Džejmsa Nanelija, oglasio se Partizan! (FOTO)

Podeli vest

Već gotovo dva meseca traje saga oko statusa Džejmsa Nanelija u Humskoj, a sada je konačno ta čitava drama rešena, pošto se Partizan oglasio porukom.

Naime, američki košarkaš više neće biti igrač crno-belih saopštili su iz Partizana na zvaničnom Instagram profilu.

"Nakon dve sezone u crno-belom dresu, Džejms Naneli od naredne sezone neće igrati za KK Partizan. Košarkaš koji je zbog svega pruženog na terenu postao jedan od ljubimaca navijača Partizana, više neće biti deo tima, ali ostaje neizostavni deo istorije Kluba kao važan deo generacije osvajača sedme titule regionalnog šampiona! Džejms, želimo ti puno sreće i uspeha u nastavku karijere!", piše u oproštajnoj poruci crno-belih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Džejms Naneli je stigao u Partizan 2022. godine i tokom pune dve sezone bio je jedan od ključnih igrača u filozofiji Željka Obradovića.

S obizorm na rekonstrukciju tima, Amerikanac će sreću potražiti na nekom drugom mestu iako je za ove dve godine ušao u srca "grobara".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Za mržnju u Srbiji nema mesta! Ženi koja je pretila vlasniku poslastičarnice "Pelivan" određeno zadržavanje!
Hronika

Za mržnju u Srbiji nema mesta! Ženi koja je pretila vlasniku poslastičarnice "Pelivan" određeno zadržavanje!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, Posebnim odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala uhapsili su Lj. K. (1968) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

21.08.2024

17:24

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija