• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

22.08.2024

22:26

Prve reakcije Stanojevića i Kovača nakon poraza! Zaslužili smo više, ali nažalost nismo iskoristili prilike!

Starsportphoto

Partizan

Prve reakcije Stanojevića i Kovača nakon poraza! Zaslužili smo više, ali nažalost nismo iskoristili prilike!

Podeli vest

Nisu uspeli fudbaleri Partizana da izbegnu poraz na svom terenu od ekipa Genta, koja je bila bolja u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija.

Crno-beli nažalost opet boluju od starih boljki i to je bilo primetno i u ovom susretu, a nakon meča se obratio debitant u dresu Partizana, Stefan Kovač.

"Dobro smo spremili utakmicu. Osim tog gola, dobro smo odigrali i odbranu. Imali smo i
dosta šansi u napadu. Koncentracije i malo više sportske sreće je falilo. Dali smo svi sve od sebe. Na šefu je da nam kaže gde smo grešili
", poručio je Kovač. 

"Presrećan sam što mi je šef ukazao poverenje tako rano, da nisam ni stigao da se zagrejem. Imali smo dobre šanse, koje smo mogli da iskoristimo, ali vratiće nam se u revanšu", rekao je Kovač za "Informer".

"Imamo sedam dana da se spremimo. Sigurno je da ćemo koncentrisanije ući u utakmicu i da prođemo. I dalje gajimo optimizam, nadamo se pobedi i da ćemo biti što bolji", rekao je za kraj novi fudbaler Partizana.

Odmah nakon njega svoje prve utiske je dao i trener Aleksandar Stanojević

"Da ne budem demagog. Stvarali smo šanse, bili opasni za razliku od ranije. Protiv Lugana nismo bili opasni, sada jesmo. Nažalost nismo iskoristili šanse. Gent je dobra ekipa, mislim da smo zaslužili više", kaže trener crno-belih. 

"Da vidimo analizu, videli smo da možemo da igramo. Teško je igrati bez publike. Zamislite da smo imali navijače, bilo bi mnogo bolje. Jesam, zadovoljan sam sa borbom. Falilo nam je karaktera da damo gol. Falila nam je veća želja da damo gol. Borba, zalaganje, sve je bilo dobro", dodao je trener Partizana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija