• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

22.08.2024

22:26

Prepucavanje se nastavlja! Naneli uzvraća Partizanu! Znam da si majstor manipulisanja i naviknuti lažov!

Starsportphoto©

Partizan

Prepucavanje se nastavlja! Naneli uzvraća Partizanu! Znam da si majstor manipulisanja i naviknuti lažov!

Podeli vest

Prevrući letnji dani u Partizanu.

Posle raskida saradnje crno-belih sa Džejmsom Nanelijem pljušte prepucavanja sa obe strane.  

Partizan se prvo oglasio saopštenjem, a onda je uzvratio sada već bivši košarkaš kluba iz Humske, usledilo je novo oglašavanje crno-belih, da bi se večeras Naneli ponovo javio. 

Foto: Instagram printscreen

 

Ovoga puta nije pominjao bilo koga, ali je objavio pesmu i stihove, koji se mogu i naslutiti da su upućeni nekome iz tabora crno-belih.

- Mogu da podebljam tu rečenicu, ali ću te ovog puta poštedeti jer je to čin moje ljubaznosti. Znam da si majstor manipulacije i veliki lažov takođe. Prestani da govoriš laži o meni i ja neću govoriti istinu o tebi -  rekao je Naneli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija