• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. J.

22.08.2024

22:54

Stanojević jasan nakon poraza! Moraš da uneseš protivnika u gol, moraš da imaš karakter! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Stanojević jasan nakon poraza! Moraš da uneseš protivnika u gol, moraš da imaš karakter! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija na svom terenu, pred praznim tribinama, od Genta rezultatom 1:0 (1:0).

Crno-bele nakon novog neuspeha i poraza u evropskim kvalifikacijama ove sezone, za nedelju dana u Belgiji čeka revanš, koji će ujedno biti i meč koji će odlučiti hoćemo li gledati srpski tim u Evropi ili ne.

Nakon utakmice medijima se na konferenciji obratio trener Partizana, Aleksandar Stanojević:

- Nažalost izgubili smo utakmicu koji nismo zaslužili da izgubimo. Mislim da smo otvorili meč dobro. Imali smo par situacija da rešimo, ali nismo uspeli. Falilo nam je malo više karaktera u toj završnoj trećeni da budemo konkretni. Mislim da su momci dali svoj maksimum, da su dobro igrali.

Foto: Starsportphoto

FK Partizan - Gent

Optimizam pred revanš u Gentu.

- Naravno da smo optimisti. Gent je ozbiljan protivnik, ali s obzirom koliko smo šansi imali danas naravno da se nadamo. Imali smo i 0:1 protiv Lugana, gde nismo bili ovako opasni kao večeras, a opet pobedili smo u regularnom toku.

Reakcija na to što nema "grobara" na tribinama.

- U prošlom mandatu smo imali navijače kao bitan faktor. Kada smo tada dali gol Sočiju u 90. minutu, sve je pucalo. Nije dovoljno ako hoćeš da budeš deo Evrope, ako nemaš taj karakter, a to nismo imali večeras. Moraš da uneseš protivnika u gol, moraš da si tu, i to te čini pobednikom i šampionom. Da ne kritikujem stalno sve, to je sve što nam je falilo.

O odlaganju mečeva u Superligi.

- Protivnik sam toga. Izvinjavam se rivalima, jer se oni nisu spremali da igraju sreda-subota. Imali smo igrače pod injekcijama posle te utakmice u Luganu. Mi smo Partizan i imamo 30 igrača. Lično nisam bio za to, ali je iz kluba došla informacija da je to u interesu srpskog fudbala. Ponavljam, žao mi je i Radničkog i ostalih.

Foto: Starsportphoto

FK Partizan - Gent

Publika je mnogo nedostajala.

- To je suština. Energija navijača je nešto što nas je direktno uvelo u Ligu konferencija prošle sezone. Nosili su nas navijači protiv Sočija, stvarno nam to nedostaje. I danas nam je to falilo, ali bože moj, takva je situacija.

O potencijalnim produžecima i da li Partizan ima snage za takav epilog.

- Nadamo se. U Luganu nismo odustali, ali nam je nešto falilo. Biće sada mnogo teže u Gentu. Ako smo sada mogli da stvorimo neke šanse, tamo moramo to da probamo da uradimo. A ja verujem jer smo videli danas da možemo.

Foto: Starsportphoto

FK Partizan - Gent

Partizan bi mogao da postane prvi tim u istoriji evrokupova koji je ispao iz sva tri takmičenja.

- Ja ne razmišljam na taj način. Imali smo izuzetno teške protivnike, nismo igrali protiv nekoga iz Andore. Ovo su klubovi iz jačih liga nego naše. Teško je i nisu naivni protivnici. Moraš da imaš sreće na žrebu.

 Saldanja i njegov problem sa efikasnošću.

- Za razliku od Lugana, gde je bio totalno bezopasan, danas je bio opasan. Kada je napadač u šansi, ja sam zadovoljan. On ima izvanrednu završnicu, ja odavno tako nešto nisam video. Naravno, danas nije dao gol, ali ne mogu da mu zamerim. Nije bilo loše, ne mogu da grešim dušu - poručio je na kraju Aleksandar Stanojević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija