• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

28.08.2024

18:42

Au, šta promaši Zahid! Norvežanin propustio tri šanse u Gentu, onu treću je morao da realizuje (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Au, šta promaši Zahid! Norvežanin propustio tri šanse u Gentu, onu treću je morao da realizuje (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sjajno su se suprotstavili Gentu u prvih 45 minuta revanša u Belgiji i pravo je čudo kako na kontu nisu imali makar gol prednosti! Jedan od "krivaca" za to je norveški internacionalac Gajas Zahid, koji je u toku prvog poluvremena propustio tri šanse! Treća je bila kolosalna i prosto je morao da je realizuje!

Crno-bele mnogi su otpisali pred ovo gostovanje, ali vicešampion Srbije izašao je na teren hrabro i po svemu viđenom, zaslužio je da ima prednost. Beogradska ekipa imala je više lopte u posedu, ali i opasnije šanse, pre svega preko Zahida.

Pakistanac sa norveškim pasošem u prvom delu prvog poluvremena šutirao je pored leve stative Rufovog gola, a potom je imao još jednu priliku, kada nije uspeo da sprovede loptu u mrežu. Sve to bile su odlične situacije koje je mogao da pretvori u gol, a poslednju je jednostavno - morao.

Partizan je krenuo u kontranapad preko Alda Kalulua, Francuz je zalomio Japanca Vatanabea, ali je izblokiran, a lopta je došla direktno kod Zahida. Norvežanin ju je primio, i imao je maltene otvoren put do gola i to sa svega nekih desetak metara. Odlučio je da je zakuca u mrežu i gle čuda, šutirao je visoko preko gola!

Morao je ovo da bude gol, a kako je sve izgledalo, pogledajte na snimku ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Žiofre poručio: Litijum je prilika za Srbiju da razvije celokupan lanac vrednosti!
Politika

Žiofre poručio: Litijum je prilika za Srbiju da razvije celokupan lanac vrednosti!

Šef delegacije EU u Beogradu Emanuele Žiofre izjavio je danas da mogući rudnik litijuma predstavlja priliku za Srbiju da potencijalno razvije celokupan lanac vrednosti, uzevši u obzir da naša zemlja već proizvodi električne automobile u Kragujevcu i poručio da je ovu temu potrebno rešavati kroz dijalog zasnovan na informacijama i činjenicama.

28.08.2024

20:38

TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28