• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

31.08.2024

15:36

Partizan šokirao navijače! Neki će morati da izdvoje milion dinara za sezonsku kartu! (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

Partizan šokirao navijače! Neki će morati da izdvoje milion dinara za sezonsku kartu! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan ušao je u novu sezonu sa visokim ambicijama, a očigledno je da su i navijači spremni da prate svoje miljenike u borbi za titule.

Crno-beli su prodali čak 6.000 sezonskih ulaznica za samo tri dana, što jasno pokazuje da je euforija među pristalicama kluba na vrhuncu.

Iako su zadržali samo jednog igrača iz prošle sezone, Balšu Koprivicu, Partizan je doveo 14 novih pojačanja, što dodatno podstiče očekivanja.

Međutim, ono što je izazvalo najveću pažnju javnosti jeste cena sezonske karte za mesto odmah iza klupe crno-belih.

Cena za ove ekskluzivne pozicije dostigla je vrtoglavih milion dinara za nove vlasnike, dok su navijači koji već poseduju sezonsku kartu dobili popust od 10%, te će za svoje mesto izdvojiti "skromnih" 900.000 dinara.

Za one sa plićim džepom, najjeftinija sezonska ulaznica može se nabaviti za 20.000 dinara, ali je jasno da prava borba za najbolje pozicije tek predstoji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija