• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

02.09.2024

15:32

Partizan vraća svoje dete! Stiže zamena za Svetu Markovića

Starsportphoto©

Partizan

Partizan vraća svoje dete! Stiže zamena za Svetu Markovića

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan želi da u svoje redove vrati mladog defanzivca Bolonje Mihajla Ilića (21), momka koji je prošle zime napustio klub iz Humske.

Momak rodom iz Jagodine predstavljao bi zamenu za Svetozara Markovića, koji je pre nekoliko dana otišao u Viktoriju Plzenj.

Kako prenosi portal "Telegraf", crno-beli nameravaju da Ilića vrate na pozajmicu do kraja sezone. Podsetimo, mladi defanzivac prešao je zimus u Bolonju u transferu vrednom 5,5 miliona evra. Tamo nije dobio šansu da se dokaže, pa u Humskoj veruju da bi mogli da rehabilituju karijeru talentovanog fudbalera, a samim tim da dobiju i igrača koji će popuniti mesto "bonusa", s obzirom da ima 21 godinu.

Foto: AP/Photo

Mihajlo Ilić

 

Rukovodstvo Partizana već je započelo pregovore sa Bolonjom i žuri im se da okončaju posao, pošto su nedavno ostali bez rešenja na poziciji štopera. Plan je bio da dođe Izraelac Stav Lemkin iz Šahtjora, ali iz ukrajinskog kluba nisu bili voljni da pregovaraju sa srpskim timom, navodno, zbog političkih stavova.

Patizan na poziciji štopera u ovom momentu ima Nihada Mujakića, Natana De Medinu, kao i desnog beka Aleksandra Filipovića, koji kada mora, prebacuje se u centar odbrane.

Vicešampion Srbije danas je prodao Mateusa Saldanju u mađarski Ferencvaroš, a u kasu crno-belih stiže 4.000.000 evra, plus procenti od naredne prodaje (20 odsto).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija