• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

01.09.2024

23:13

Stanojevićev pomoćnik najavio bolje dane: Od četvrtka krećemo u agresivan rad!

Starsportphoto©

Partizan

Stanojevićev pomoćnik najavio bolje dane: Od četvrtka krećemo u agresivan rad!

Podeli vest

Čekamo pojačanja, ako bude nešto povoljno, rekao je Vukašinović.

Završio je Partizan svoju evropsku misiju mnogo ranije nego što su u Humskoj očekivali. Dakle, do kraja sezone sav fokus okrenut je ka domaćim takmičenjima, a ni tamo crno-belima ne cvetaju ruže. Nakon remija sa IMT-om, četa Aleksandra Stanojevića prosula je još bodova, ovoga puta u derbiju kola protiv Vojvodine pošto nakon 90 minuta pobednika nije bilo - 0:0. 

Istina, Partizan je večeras bio lišen pomoći Aleksandra Stanojevića koji je zbog crvenog kartona bio sprečen da vodi ekipu. Posao je obavljao njegov prvi asistent - Branko Vukašinović, no, ništa večeras nije moglo da pomogne jalovim crno-belima.

- Nije dobra realizacija, stvaramo šanse, ako pogledate statistiku videćete da smo u drugom poluvremenu bili dobri. Skupljamo se u četvrtak, krećemo u agresivan rad, pun poverenja u okruženje, slede nam dobri dani. Čekamo pojačanja, ne mogu konkretnije da kažem, kod nas traje to 15ak dana duže nego u Evropi, očekujemo da nešto povoljno iskrsne - rekao je Branko Vukašinović. 

Nije želeo Stanojevićev asistent da govori o konkretnim imenima, ali se stiče utisak da će u narednim danima biti mnogo rezova u Humskoj. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija