• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2024

17:26

Mislio sam da nas Partizan zeza, to je neozbiljno! Oglasio se agent Frenka Kanutea!

Starsportphoto

Partizan

Mislio sam da nas Partizan zeza, to je neozbiljno! Oglasio se agent Frenka Kanutea!

Podeli vest

Usman Điba agent fudbalera Partizana Frenka Kanutea otkrio je za francuske medijie trenutni status svog klijenta.

Senegalski fudbaler je pred početak prošle sezone u Humsku došao kao veliko pojačanje, međutim nije se baš najbolje snašao u crno-belom dresu. Kanute je odigrao 22 meča za Partizan, postigao jedan gol i imao jednu asistenciju. Međutim, neke je utakmice propustio zbog povrede, a posle odlaska Igora Duljaja nije dobijao šansu na terenu.

Od letos se suška da bi trebalo da napusti Partizan. Učestvovao je u prvom delu priprema, međutim u drugom nije, a sada je njegov agent podelio detalje situacije u kojoj se Kanute nalazi.

- Frenk je učestvovao u prvom delu letnjih priprema, ali nije mogao da bude prisutan u drugom delu. Nije tačno da je izostavljen iz tima. Istina je da je morao da reši porodične probleme, to je rekao sportskom direktoru i zato je odlučio da se pridruži porodici. Pravi problem su zaostale plate. Od njegovog dolaska u Beograd, klub mu je platio sam tri kirije za stan. Prošlo je osam meseci otkako mu je poslednji put plaćena stanarina, a klub mu duguje i tru nesečne zaostale plate. To je veliki problem, pogotovo što je Frenk jedan od njihova dva igrača koja najviše zarađuju - istakao je Usman Điba.

Foto: Starsportphoto

Frenk Kanute

 

Zatim je dodao da je vodio pregovore za raskid ugovora, ali da je Partizan pristupio na jako neozbiljan način.

- Kada sam počeo pregovore za raskid ugovora, Partizan je ponudio da plati četiri meseca za raskid. To je neozbiljno za igrača koji ima dve godine ugovora. Kada sam dobio ponudu, rekao sam sebi da nas zezaju, to neće biti tako. Angažovali smo advokata da brani naše interese. - rekao je on.

Istakao je da klub mora igrač da isplati najmanje osam plata ukoliko želi raskid ugovora.

- Ne želimo da Frenk bude mesecima bez igre, jer to nije dobro za njegovu karijeru, posebno za 25-godišnjeg igrača, koji je pun talenta. Klub nas ni ispoštovao,  sada znaju naše uslove. Ako žele da se proces raskida ugovora krene dalje, oni znaju šta da rade - podvukao je Điba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"
Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Republike Srbije, nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeni su S.C., predsednik Osnovnog suda u Lebanu zbog krivičnog dela primanje mita iz Leskovca, i D. M. zaposlena u istom sudu, zbog krivičnog dela davanje mita.

03.09.2024

12:03

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija