• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

03.09.2024

17:05

Partizan potvrdio Saldanjin transfer! Evo šta je Brazilac poručio na rastanku (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Partizan potvrdio Saldanjin transfer! Evo šta je Brazilac poručio na rastanku (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji strelac crno-belih prošle sezone prodat je Ferencvarošu za četiri miliona evra na ime obeštećenja i 20 posto od narednog transfera.

Posle jučerašnjih informacija da je Mateus Sladnja (25) dogovorio transfer u mađarski klub, danas je stigla i zvanična potvrda iz Humske. Brazilac je već otputovao u Budimpeštu na lekarske preglede, posle kojih će i zvanično biti promovisan, a postaće saigrač sa srpskim centarforom Aleksandrom Pešićem, koji je u dva navrata nosio dres Crvene zvezde.

Snažni napadač je prošlog leta došao u Partizan iz japanskog Džef junajteda, a plaćen je čak 1,3 miliona evra. Najbolje partije pružao je dok je na klupi "parnog valjka" sedeo Igor Duljaj, a dao je i dva pogotka na "večitim derbijima".

 

 

Za 12 meseci provedenih na Topčiderskom brdu odigrao je ukupno 40 mečeva, postigao 21 gol i upisao pet asistencija. Ipak, na startu nove sezone nije ličio na sebe, pružao je partije ispod proseka, zbog čega mu je i cena pala na tržištu. Na kraju su zeleno-beli ipak stigli do njegovog potpisa.

- Stekao sam brojne prijatelje u Partizanu i Beogradu, zbog čega sam veoma zahvalan i srećan. Počastvovan sam zbog ljubavi koju sam dobijao od navijača, sa kojima sam uspostavio posebnu vezu. Naravno, golovi koje sam dao Zvezdi će uvek biti posebni i najdraži. Sve će mi nedostajati, teško mi je što odlazim, ali ovaj klub će zauvek biti u mom srcu, moja druga kuća - poručio je Saldanja na rastanku.

Foto: Starsportphoto

 

Brazilac je imao i poruku za "grobare", zbog teškog trenutka u kom se crno-beli nalaze.

- Navijačima želim da kažem da ostanu uz Partizan, da podrže momke, jer su im potrebni. Voleo bih da se što pre vrate na stadion i da tribine opet budu pune. "Grobari", kada budete imali vremena, dođite da me gledate u Budimpešti - rekao je Saldanja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"
Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Republike Srbije, nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeni su S.C., predsednik Osnovnog suda u Lebanu zbog krivičnog dela primanje mita iz Leskovca, i D. M. zaposlena u istom sudu, zbog krivičnog dela davanje mita.

03.09.2024

12:03

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija