• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

06.08.2024

13:54

Partizan u problemu! "Treći čovek" izbušio Saldanjin transfer u Al Džaziru!

Starsportphoto

Partizan

Partizan u problemu! "Treći čovek" izbušio Saldanjin transfer u Al Džaziru!

Podeli vest

Fudbaleru Mateusu Saldanji (24) propao je transfer u Al Džaziru, saznaje Informer. Posao je maltene bio dogovoren, igrač je bio oduševljen uslovima, ali je problem nastao oko toga ko će da deli menadžersku proviziju.

Crno-beli su počeli polako da se navikavaju da će Saldanja da ode. Trener Aleksandar Stanojević je nakon poslednjeg meča rekao da Brazilac nije fokusiran, jer je glavom već u drugom klubu. Tako je i trebalo da bude, pošto je Al Džazira dogovorila sve detalje sa igračem.

Foto: Starsportphoto

 

 

Kao što je Informer prvi najavio, dogovor je bio da dobije platu 2.000.000 evra po sezoni, zbog čega je napadač bio oduševljen. Partizan je trebalo da dobije 4.400.000 evra, što bi sa bonusima bilo blizu 6.000.000 evra. Ponuda je odgovarala i rukovodstvu iz Humske, jer ono što su maštali, da dobiju 10.000.000 evra, trenutno nije realno. 

Taman kad je delovalo da će transfer biti gotov, došlo je do preokreta, a sve zbog menadžera.

- Igrač je želeo da ide po svaku cenu, klubovi su se takođe dogovorili, ali postojao je problem oko menadžerske provizije. Deo od transfera koji iznosi osam odsto, trebalo je da dele Saldanjini menadžeri iz Brazila i jedan menadžer iz Emirata. Međutim, problem se desio kada je još jedan čovek sa strane želeo da se "ubaci" u deljenje provizije i istisne učesnika iz Emirata. Ljudi iz Emirata su rekli da ne žele da učestvuju u svemu tome i povukli su ponudu - objasnio je naš izvor upućen u dešavanja. 

Foto: Starsportphoto

 

 

Sada su u Partizanu u problemu, jer su računali na taj novac. Trenutno nemaju nijednu zvaničnu ponudu za Saldanju, a žele da ga prodaju. Uprava crno-belih na čelu na generalni direktom Milošem Vazurom sada će morati da mu nađe drugu sredinu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija