• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

15.09.2024

12:15

Panter na udaru bivšeg igrača Partizana! Pokopao nas je mnogo puta, mogao je samo da šutira! (VIDEO)

EPA

Partizan

Panter na udaru bivšeg igrača Partizana! Pokopao nas je mnogo puta, mogao je samo da šutira! (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš Ranko Velimirović našao se u centru pažnje zbog svojih oštrih komentara na račun Kevina Pantera tokom gostovanja u podkastu "Jao Mile".

Velimirović je bez ustručavanja kritikovao Pantera, upoređujući ga sa novim plejmejkerom Partizana, Karlikom Džounsom.

- Plejmejker što je došao, on mi se najviše dopada, ovaj Džouns. Ma, on je ozbiljna zver... Ima i 1 na 1, i ulaz, i šut i da razigra. Za razliku od Pantera koji je mogao samo da šutne ništa drugo. Niti je igrao odbranu, niti je razigravao, niti je imao ulaz neki - uporedio je najpre Karlika Džonsa i bivšeg igrača Partizana.

Osvrćući se na Panterovu igru, Velimirović je dodao da je bivši kapiten Partizana često donosio loše odluke u ključnim trenucima.

- Imao je blistavih utakmica ali realno pokopao nas je mnogo puta! To je realno. Ne kažem ja, imao je blistavih utakmica, u pretprošloj sezoni, u prošloj, posle povrede se vratio, dobio dve-tri utakmice i posle toga sve izgubio. Šuteve... Nijedan nije pogodio na kraju, odlučujuće! Nije ni uzimao šuteve one neke koje je ranije uzimao, preko ruke. Nije mi energetski izgledao na istom nivou - istakao je Velimirović.

Njegova izjava izazvala je buru reakcija, a u odbranu Pantera stao je bivši saigrač, Danilo Anđušić, koji je ovog leta prešao u Dubai.

- Dajte ljudi, a najbolja partija mozda ikada u majstorici, finale ABA lige? Samo jedna od, a najvažnija - napisao je Danilo.

Podsećamo, Kevin Panter je u finalu ABA lige, koje je crno-belima donelo pehar, postigao 32 poena, uz 5 skokova i 2 asistencije, sa indeksom korisnosti od 32. U svojoj prvoj sezoni u Evroligi, Panter je beležio 16.1 poen u proseku, dok je u drugoj sezoni taj učinak iznosio 15 poena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija