• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

15.10.2024

12:11

Arena je rasprodata! Crno-beli će imati ogromnu podršku!

Starsportphoto

Partizan

Arena je rasprodata! Crno-beli će imati ogromnu podršku!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan saopštio je da je rasprodao "Beogradsku arenu" za evroligašku premijeru ove sezone.

Crno-beli od 20.45 dočekuju minhenski Bajern u prvom meču u Evroligi na domaćem terenu u tekućoj sezoni.

Partizan je u prva dva kola poražen na gostovanjima u Španiji, prvo od Baskonije, a zatim i od vicešampiona ovog takmičenja, Real Madrida.

Međutim, sada je na redu meč pred "vatrenim pristalicama", a svi znaju koliki je to vetar u leđa pulenima Željka Obradovića.

Puna "Beogradska arena" je uvek težak izazov za protivnike, tako da nema sumnje da će tako biti i Bavarcima.


Dva dana kasnije Partizan gostuje Makabiju, ali će i taj meč igrati u Beogradu jer je "Ponos Izraela" domaćin u "Pioniru".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Mizogini šovinista Zdravko Ponoš vređa Anu Brnabić!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Mizogini šovinista Zdravko Ponoš vređa Anu Brnabić!

Juče 14.10.2024. je bivši, a ražalovani hrvatski NATO general Zdravko Ponoš, imao napad mizoginije, seksizma i šovinizma, u emisiji na TV N1. Hrvatski državljanin Zdravko Ponoš se usudio da seksistički i mizogino vređa Anu Brnabić, gde je rekao „Reprezent te vrhuške je već pomenuta Ana Brnabić.

15.10.2024

13:44

TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)
Live TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)

Uprkos svim mirovnim konferencijama,, svet i dalje srlja ka kolapsu. Sukobi su sve veći, a za to vreme mi se trudimo koliko možemo da sve to izbegnemo. Balansiramo koliko možemo da ne bismo postali deo tog haosa koji je sve veći i sve širi. Da li ćemo uspeti da sprečimo "zapaljivanje" Balkana, a čini se da velike sile baš to hoće. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su prof. dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije, pukovnik u penziji MIloje Pršić i Marko Šćepanović, savetnik potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova.

14.10.2024

20:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka