• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. D.

21.10.2024

14:38

Opsadno stanje u Novom Pazaru pred Partizan! Grad pun policije, deca ne idu u školu! (FOTO)

Informer

Partizan

Opsadno stanje u Novom Pazaru pred Partizan! Grad pun policije, deca ne idu u školu! (FOTO)

Podeli vest

Navijači fudbalskog kluba Novi Pazar besni su zbog toga što je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila da se današnji meč sa Partizanom igra pred praznim tribinama! Nezvanično, pokušaće da spreče odigravanje utakmice 12. kola Superlige, zbog čega su na ulicama Novog Pazara vrlo jake policijske snage!

Fudbaleri Partizana danas gostuju u Novom Pazaru u utakmici 12. kola Superlige, a kako je ranije najavljeno, taj duel biće odigran pred praznim tribinama.

Disciplinci su kaznili klub sa Jošanice sa dve utakmice bez prisustva publike, zbog loše organizacije prethodnog meča sa Radničkim iz Kragujevca.

Navijači Novog Pazara zbog toga su najavili protest i smatraju da utakmica uopšte ne treba da bude odigrana. Tim povodom juče se oglasio i najbolji igrač kluba Adem Ljajić, koji je zamolio navijače za razumevanje i upozorio da bi posledice mogle da budu nesagledive.

Zbog toga su lokalne vlasti na ulice poslale ogroman broj pripadnika policije, kojima će za cilj biti da preduprede svaki eventualni incident. Kako javlja naš izveštač sa lica mesta, grad je pun policije, a tenzija se oseti na svakom koraku.

Pre nekoliko dana navijači Novog Pazara istakli su transparent na kome je pisalo "Neće se igrati, naš grad-naša pravila". Uostalom, Pazarci dugo nisu igrali pred svojim navijačima utakmice protiv nekog od večitih rivala, bilo da se radi o Partizanu, ili Crvenoj zvezdi.

Kako nezvanično saznaje Informer, đacima koji su išli u školu u prvoj smeni bili su skraćeni časovi, dok u drugoj smeni nije ni održavana nastava!

Detaljnije o tome možete pročitati u linku ispod.

Frapantna statistika šokirala Srbiju! Novi Pazar 35 puta igrao bez navijača u 13 godina, najviše protiv Zvezde!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija