• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.10.2024

07:47

Arapima prekipelo! Manćini pred otkazom, zarađuje milione, a rezultati smešni

EPA Images

Fudbal

Arapima prekipelo! Manćini pred otkazom, zarađuje milione, a rezultati smešni

Podeli vest

Italijanski trener Roberto Manćini je pred otkazom na mestu selektora Saduijske Arabije.

Navodno je samo pitanje vremena kada će biti ozvaničen raskid saradnje Italijana i Fudbalskog saveza Saudijske Arabije.  Italijanu će presuditi loši rezultati u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Saudijci su na deobi drugog mesta u kvalifikacionoj grupi sa pet bodova, koliko imaju Australija i Bahrein, lider je Japan sa deset bodova. 

Sudijce brine činjenica da je ekipa pobedila samo jednom u poslednje četiri utakmice, pa su čelnici Saveza, kako navode tamošnji mediji, već doneli odluku o smeni trenera koji je odveo Italiju na vrh Evrope 2021. godine.

Moramo da pomenemo da je Manćini dobio 25 miliona po sezoni, pa ne čudi što su Saudijci besni i žele rezultate. Italijanski trener nije opravdao ni delić uloženog novca. 

Umesto Italijana  trebalo bi da se vrati Erve Renar. Pored njega pominje se Argentinac Ramon Dijas, trener Korintijansa. Manćiniju je inače često bio na udaru kritika javnosti zbog prevelike plate i slabih rezultata, pa je samo bilo pitan je kada će situacija eskalirati. Haos je počeo posle potaza od Japana kada je ušao u klinč sa novinarima koji su ga pitali da li misli da opravdava visoka primanja koja dobija za selektorsku funkciju.

- Hoćeš li možda da ti pokažem moj bankovni račun? Kad te već toliko interesuje. Prvo me pitate zašto igram sa četvoricom defanzivaca, onda zašto ne igram. Odlučite se - grmeo je nedavno Italijan, koji je pre godinu preuzeo tim Saudijske Arabije i dobio platu od 25.000.000 evra godišnje. To je ubedljivo najveća plata nekog selektora u istoriji fudbala.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27