• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Đ. M.

23.10.2024

20:14

Legendarni Slovenac gleda Partizan protiv Virtusa! "Grobari" ga silno želeli, on ih "odjavio"! (VIDEO)

Jure Makovec / AFP / Profimedia

Partizan

Legendarni Slovenac gleda Partizan protiv Virtusa! "Grobari" ga silno želeli, on ih "odjavio"! (VIDEO)

Podeli vest

Radoslav Nesterović, legendarni slovenački košarkaš, prisutan je u "Beogradskoj areni" kako bi gledao utakmicu između Partizana i Virtusa.

Popularnog Rašu su godinama povezivali sa crno-belima dok se on još profesionalno bavio košarkom. Ipak, do realizacije transfera nikada nije došlo. 

Radi se o nekadašnjem NBA centru, koji je u mlađim kategorijama početkom devedesetih godina bio član Partizana, ali su ga greškom proglasili za netalentovanog, pa je Nesterović karijeru izgradio u najkvalitetnijoj ligi sveta.

Slovenac je 11 godina proveo igrajući u NBA ligi, a najdublji trag je ostavio dok je igrao za Minesotu Timbervulvs u slavnoj generaciji sa Kevinom Garnetom, Latrelom Sprivelom, Semom Kaselom...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pomerena utakmica Partizana! Ovo je novi termin!
Partizan

Pomerena utakmica Partizana! Ovo je novi termin!

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da će utakmica šestog kola regionalne ABA lige protiv Krke biti odigrana u subotu u Beogradskoj areni od 19 časova, a ne od 18 sati kako je prvobitno bilo planirano.

23.10.2024

18:52

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija