• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

28.10.2024

16:12

"Parni valjak" pomoć u vođenju omladinske škole traži u inostranstvu!

Starsportphoto©

Partizan

"Parni valjak" pomoć u vođenju omladinske škole traži u inostranstvu!

Podeli vest

Nakon što su pregovori sa Vladimirom Vermezovićem (61) iz nepoznatih razloga prekinuti, rešenje za poziciju glavnog trenera omladinske škole Partizan planira da potraži u inostranstvu.

Prema saznanjima "Mocart sporta", crno-beli će stručnjake potražiti "sa strane", jer im se lokalni izbor ne dopada.

Još uvek nije poznato ko ili gde bi potraga uopšte počela, ali dve zemlje se posebno ističu. Naravno, prvi izbor pada na Španiju, koja je poznata kao zemlja prepuna sjajnim fudbalskim radnicima, ali i bliska novom članu Privremenog ograna, Predragu Mijatoviću.

Foto: Starsportphoto

Predrag Mijatović

Popularni Mijat je najveći deo karijere proveo baš tamo, prvo nastupajući, a posle i vršeći dužnost sportskog direktora Reala iz Madrida.

Zajedno sa njim, u Humsku je stigao i Danko Lazović, a on sa sobom donosi mnogobrojne kontakte iz Holandije. 

Nekadašnji golgeter nosio je, sa dosta uspeha, dresove Fejnorda i Vitesea, pa nesumnjivo ima par kandidata na pameti.

Foto: EPA

Lazović u dresu Vitesea

Činjenica je da omladinska škola Partizana nije na nekadašnjem nivou, a samu priču oko njene rehabilitacije potencirali su glavni trener Savo Milošević i novi prvi čovek Privremenog organa, Rasim Ljajić.

Odluka još uvek nije donešena i sva potencijalna rešenja se razmatraju. Bilo kako bilo, stanje u domu crno-belih nije bajno, pa će se i sa novim šefom struke mlađih sačekati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set