• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

14.03.2024

10:04

Olga blistala od sreće! Oblak imao najlepšu podršku (VIDEO/FOTO)

printscreen instagram

Showtime

Olga blistala od sreće! Oblak imao najlepšu podršku (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Naša teniserka Olga Danilović pratila je u Madridu pobedu Atletika protiv Intera u osmini finala Lige šampiona.

"Jorgandžije" su bile bolje "nero-azura" u regularnom toku rezultatom 2:1. Potom su usledili produžeci, a onda i penali gde je tim iz Madrida slavio sa 3:2.

Glavni heroj ovog duela je bio slovenački golman Jan Oblak koji je dva puta pročitao šuteve protivničkih igrača s 11 metara.

Njegova devojka Olga Danilović uživo je pratila utakmicu s stadiona "Vanda Metropolitano", a nakon trijumfa nije krila koliko joj je drago što je njen dragi izborio četvrtfinale Lige šampiona. Ona je odmah na svom Instagram  profilu podelila slavlje s terena.

Kasnije je objavila njihovu zajendičku fotgrafiju, na kojoj ona drži trofej koji je Slovenac dobio za najboljeg igrača utakmice.

Foto: Printscreen Instagam

 

 

Ovo dvoje sportista su u vezi od prošle godine. Oblak je više puta viđen na njenim mečevima, a Olga takođe često prati fudbalske utakmice svog partnera. Kada se Slovenija kvalifkovala na Evropsko prvenstvo, ona je takođe bila prisutna na stadionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija