• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

13.03.2024

23:56

Legende pljuju selektora zbog Pavlovića: Šta će nam!? Nije mu mesto u reprezentaciji!

profimedia

Fudbal

Legende pljuju selektora zbog Pavlovića: Šta će nam!? Nije mu mesto u reprezentaciji!

Podeli vest

Lotar Mateus i Mario Basler oštro kritikovali Julijana Nagelsmana zbog poziva mladom fudbaleru Bajerna.

Već nedeljama vodi se veliki "rat" oko budućnosti Aleksandara Pavlovića. Fudbalski savez Srbije želi da mladi as Bajerna u budućnosti nastupa za "orlove", ali je poziv selektora Dragana Stojkovića u martu izostao. Iskoristili su to Nemci i nakon otkaza Leona Gorecke uputili poziv talentovanom vezisti. 

Pavlović će šansu da debituje za "pancere" imati već tokom marta kada su na programu prijateljski mečevi protiv Francuske i Holandije. Nagelsman je rešio da ga "blindira", ali se sa njegovom odlukom ne slažu legende nemačkog fudbala. 

Nekadašnji trener Partizana i jedan od najboljih fudbalera svih vremena - Lotar Mateus, smatra da Pavlović još uvek nije zaslužio poziv u reprezentaciju Nemačke. On je u svojoj kolumni za "Sky" veoma direktno kritikovao odluku Julijana Nagelsmana. 

- Aleksandar Pavlović igra odlično u poslednje vreme, to mora da se priznati, ali ne treba tom dečaku podizati glavu. Mislim da još nije kandidat za reprezentaciju. S povratnikom Tonijem Krosom, kapitenom İlkajem Gundoganom, Leonom Gereckom i Paskalom Grosom, ima dovoljno kandidata za igranje na poziciji "šest" ili "osam" - smatra Mateus. 

Foto: EPAIMAGES

 

Gotovo identično mišljenje ima i Mario Basler, on je u svom podkastu "Basler Ballert" još surovije kritikovao Nagelsmana. Veruje nekadašnji as Bajerna da Pavlović nije u ozbiljnim planovima selektora, makar ne za Evropsko prvenstvo. 

- Ne želim da čujem da takvog igrača vode na Evropsko prvenstvo. Zato vas molim, poslušajte me. Pustimo ga da prođe sezona i da stekne iskustvo, ali nemojmo opet mnogo da sanjamo. On je veliki talent, veliki fudbaler, ali tek nakon Evropskog prvenstva možete da ga pozovete u reprezentaciju - poručio je Mario Bazler.

I dok se legende bune, novinari u Nemačkoj hvale odluku Julijana Nagelsmana. Naravno, razlog leži u činjenici da bi debi u dresu "pancera" sprečio Pavlovića da u budućnost izabere Srbiju... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija