• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

07.03.2024

06:16

Veleobrt, Nemci lažu! Pavlović se oglasio i ućutkao medije! Za koga će igrati?

printscreen Twitter

Fudbal

Veleobrt, Nemci lažu! Pavlović se oglasio i ućutkao medije! Za koga će igrati?

Podeli vest

Trajaće saga oko Aleksandra Pavlovića, dok mladi fudbaler Bajerna definitivno ne odluči da li će igrati za reprezentaciju Srbije ili Nemačke.

Pavlović je rođen i odrastao u Minhenu, ali je srpskog porekla, pa ga žele i jedni i drugi i već mesecima fudbalski savezi Srbije i Nemačke vode "rat" za njegovo "da". Konačnu odluku će centralni vezista doneti posle Evropskog prvenstva (14. jun -14. jul), rekao je Stevan Stojanović, direktor naše A reprezentacije. Ali, nemački mediji su dan nakon toga objavili da je as Bajerna već izabrao "pancere". 

Pavlović je dobio  poziv U21 selekcije Nemačke, pa su Nemci zaključili da neće prihvatiti da igra za Srbiju. Međutim, demantovao je tamošnje novinare. Posle meča Bajerna sa Laciom u Ligi šampiona rekao je da još ništa nije odlučio. 

- Videćemo na kraju - odgovorio je Pavlović na pitanje za koju reprezentaciju će igrati.

Protiv Lacija je bio jedan od najboljih na terenu, a kaže da se ugleda na Leona Gorecku.

- Nisam nikada stvarno nervozan, radije bih rekao da sam srećan što mogu da igram i pokažem za šta sam sposoban. Želim da napredujem fizički i defanzivno, kao Leon Gorecka, on je mašina - poručio je Aleksandar Pavlović.

 

Foto: profimedia

Aleksandar Pavlović

 

Pavlović do sada nije igrao za U21 tim "pancera", a priliku da debituje imaće protiv tzv. Kosova 22. marta i četiri dana kasnije protiv selekcije Izraela.  Do sada se javljao za akcije Nemačke do 20 godina, a odigrao je dve utakmice prošle godine.

Ranko Stojić je predložio da sa fudbalerom i roditeljima razgovaraju Dragan Džajić i selektor Stojković i što pre ga nagovore da obuče dres Srbije.

- Možda se nekom neće svideti, ali ako je potrebno neka najtežu artiljeriju pošalju na razgovore sa roditeljima i igračem. Dragan Džajić i Dragan Stojković Piksi su ti ljudi - kazao je poznati fudbalski analitičar Ranko Stojić.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Alarm upaljen! Šaljite u Nemačku tešku artiljeriju
Fudbal

Alarm upaljen! Šaljite u Nemačku tešku artiljeriju

Aleksandar Pavlović, fudbaler Bajerna, odigrao je fantastičan meč u pobedi nad Lacijom (3:0) i preokretu za četvrtfinale Lige šampiona, pa je jasno da Fudbalski savez Srbije što pre mora da ga nagovori da obuče dres "orlova", a ne "pancera".

06.03.2024

08:08

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija