• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

12.05.2024

06:04

Mrzi sve što je srpsko! Amerikanac posle Novaka udario na Teya Doru

printscreen

Showtime

Mrzi sve što je srpsko! Amerikanac posle Novaka udario na Teya Doru

Podeli vest

Poznati teniski novinar Ben Rotenberg mrzi Novaka Đokovića i sve što je srpsko!

Amerikanac je poznat kao veliki hejter prvog tenisera sveta. Jedva čeka priliku da kritikuje Novaka Đokovića, ali ovog puta je komentarisao Evroviziju.

Teya Dora predstavlja Srbiju i otpevala je numeru "Ramonda“, a Rotenberg, izgleda da se u sve razume, ju je opisao kao "mračnu srpsku pospanost“.

"Posle nekoliko sjajnih godina, posebno kad je Konstrakta bila 2022, Srbija se okrenula najpospanijoj pesmi ovogodišnjeg takmičenja. To bi moglo da im ide u prilog, pošto ništa na Evroviziji ove godine nije ni blizu ovako niskog ritma i možda negde pronađe publiku… Posle one mračne srpske pospanosti, Finska budi Evroviziju salutiranjem donjem delu tela i farmericama. Vindovs 95 je morao da bude pikselizovan zbog pravila takmičenja i nije Karija, ali su glupo zabavna tri minuta“, poručio je američki teniski novinar na društvenoj mreži "X", koji Srbiji nije dao ni bod.

 

 

 

 

Inače, na Pesmi Evrovizije pobedila je Švajcarska, dok je naša predstavnica, Teya Dora, završila na 17. mestu. Jermenija nam je dala pet poena, Slovenija četiri, Albanija jedan, Portugal jedan, Danska dva, Hrvatska tri, Irska jedan i Kipar pet. Ukupno, Srbija je od svih zemalja dobila svega 22 poena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mane

pre 1 mesec

Dajte ,nemojte da ste na kraj srca.Posle sinoćnog gledanja ja bih povukao zauvek naše predstavnike.Ovo nema veze sa muzikom već sa razvratom,veštičarenjem,i raznim čudima.Ranije je pesma evrovizije dugo bila hit a smešio se i dugogodišnji uspeh u karijeri.Danas traje koliko i izvođenje na samom takmičenju.Ja sam iskreno tipovao da srbija bude poslednja,ne zato što sam mazohista nego zato što bi pokazao otklon između nas i njih.I što si lošije plasiran to si normalniji.Naša takmičarka je pokazala normalnost,ljudskost,i sve ono što se danas ne ceni u razvratnoj evropi.

Mane

pre 1 mesec

P.S. Njeno plasiranje je tačno gde trebaju da budu dobre pesme.Na jedan kraj imate razvrat a na drugi kraj loše pesme.17 mesto je odlično i umereno, a idiot poput ovog Srbomrsca može kao pacov da prati ritam frule i ako melodiju ne razume.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija