• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

22.06.2024

21:45

Rekla je "DA"! Udala se lepa Dileta Leota, sve pršti od luksuza (FOTO)

Instagram printscreen

Showtime

Rekla je "DA"! Udala se lepa Dileta Leota, sve pršti od luksuza (FOTO)

Podeli vest

Atraktivna italijanska voditeljka Dileta Leota udala se za svog izabranika, golmana Lorisa Karijusa. Svdba za oko 150 zvanica upriličena je u luksuznom hotelu na malenom ostrvu Vulkano, u blizini Sicilije.

Par je već neko vreme u vezi, a prošle godine su dobili i ćerkicu Ariju. Kako je otkrila u jednom od ranijih intervjua, plan im je bio da vanbračnu zajednicu pretvore u bračnu, samo je trebalo da usklade obaveze i našu vremena za veselje.

 

Očigledno je postojalo pravilo o oblačenju, pošto su svi gosti bili u belom. Mlada je blistala u kratkoj haljini, koja je pozadi imala dugačak deo. Sudeći po snimcima, upriličeno je romantično venčanje na terasi sa pogledom na more, ali i luda žurka do kasno u noć. 

Foto: Instagram

 

Nedavno je pričala o planovima za venčanje i rekla je da joj sve to izaziva stres i da je zbog toga želela što jednostavniju svadbu.

- Za južnjačko venčanje nije uobičajno da bude ovoliko zvanica, obično ih je mnogo više. Ipak, meni se sve to činilo kao mnogo naporno i želela sam da budu samo najbliži prijatelji i porodica. Probala sam nekih 30 haljina. I tu sam pomislila da bi najjednostavnije bilo da se udam u farmerkama - ispričaja ne nedavno atraktivna Italijanka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija