• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.07.2024

08:13

Venčanica od 300 maraka i sako reprezentacije! Ana i Vlade Divac zakasnili na sopstveno venčanje

Instagram

Showtime

Venčanica od 300 maraka i sako reprezentacije! Ana i Vlade Divac zakasnili na sopstveno venčanje

Podeli vest

Ana i Vlade Divac, naš legendarni košarkaš, proslavili su 35 godina braka.

U braku su od 1989. godine. Roditelji su troje dece, imaju sinove Luku i Matiju i ćerku Petru, a Ana je na Instagram profilu otkrila kako su se venčali, čak su i kasnili na venčanje, jer su se zaglavili u liftu.

"Moja venčanica je koštala 300 maraka, njegov sako je bio napravljen za reprezentaciju Jugoslavije - otkrila je Ana na Instagram profilu i sigurno mnoge iznenadila.

Kasnili su na venčanje 15 minuta.

"Pred venčanje smo se bili zaglavili u liftu pa smo kasnili 15 minuta. Posle mnogo godina smo sreli par koji se venčavao posle nas, na plaži u Majamiju i častili ih pićem da nam oproste, što su morali da čekaju duže svoj red. 

Posle venčanja su se preselili u Los Anđeles.

"Vlade je dan pre toga bio draftovan za LA Lakerse, a ja nisam imala pojma ko su oni i šta to tačno znači. Bila sam srećna što ću živeti u LA , koji sam pre toga gledala samo na filmovima. Svadba nam je bila na splavu Dijalog, uz DJ muziku rock&rolla 80-ih. Igrali smo do jutra", napisala je supruga naše košarkaške legende.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

Porodica Divac decenijama živi na relaciji Amerika - Srbija. Ana i Vlade osnivači su humanitarne Fondacije „Ana i Vlade Divac“, koja je prvobitno za cilj imala pomaganje izbeglicama u Srbiji, da bi se kasnije delatnost proširila i na druge sfere.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija