• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. J.

21.07.2024

14:44

Ponovo prolazi kroz pakao! Ikardi depresivan i bez apetita! Kriva je Vanda

Reuters

Showtime

Ponovo prolazi kroz pakao! Ikardi depresivan i bez apetita! Kriva je Vanda

Podeli vest

Fudbaler Galatasaraja Mauro Ikardi u vrlo je lošem psihičkom, ali i fizičkom stanju, a navodni razlog za to je depresija koju proživljava zbog raskida sa bivšom suprugom Vandom Narom.

Novinar Gustavo Mendes je u intervjuu za "Karas" ispričao da Ikardi prolazi kroz najteže trenutke u karijeri i da se nikada nije gore osećao. Poznati par je raskidao već nekoliko puta, a čini se da su sada definitivno stavili tačku na brak. Dok Vanda uživa u samačkom životu i vreme provodi na obalama Rio de Žaneira sa svojim ćerkama, nekadašnji as Intera se bori sa velikim problemom i pokušava da se pomiri sa činjenicom da je ovog puta stvarno kraj.

Foto: printscreen instagram Wanda Nara

 

 


Podsetimo, Vanda je na instagramu nedavno objavila sledeću poruku:


"Pokušati hiljadu puta više kada postoji ljubav - nije greška. Ne kajem se, ali u ovom trenutku moram biti sama. Nema krivaca ili trećih lica".

Foto: printscreen

 

 

Ona u potpunosti insistira na rastanku i životu koji ne uključuje Ikardija, dok Argentinac želi da njihovoj ljubavi pruži još jednu šansu i odgovori Vandu od toga da započnu parnicu i razvedu se pred sudom.


Početak sezone je na pomolu, a čini se da Iakrdi mislima nije u Galatasaraju, odnosno uopšte u fudbalu. Nije nastupio u prijateljskoj utakmici protiv Dizeldorfa.


- Kažu da je Ikardi depresivan, da nema apetita i u poslednjem periodu je izgubio šest kilograma, što će se videti u narednim danima - izjavio je Mendes.

Foto: Reuters

 

 

Prema mišljenju argentinskog novinara, Galatasaraj bi što pre morao da se zapita i da pomogne fudbaleru od kog se očekuje mnogo u novoj sezoni i da bude jedan od nosilaca ekipe do nove titule i uspeha u Evropi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija