• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2017

07:13

NIŠTA OD BROJA 1! Nadal šokiran u Montrealu, izbačen u 3. kolu!

Tenis

NIŠTA OD BROJA 1! Nadal šokiran u Montrealu, izbačen u 3. kolu!

Podeli vest

Svet je bio spreman na krunisanje novog teniskog kralja, ali će to morati malo da sačeka, pošto je Rafael Nadal poražen u 3. kolu mastersa u Montrealu od Denisa Šapovalova

 

 

Nadalu je bilo potrebno da dođe do polufinala da bi ponovo postao broj 1 na ATP listi, ali tinejdžer Šapovalov ga je pobedio sa 3:6, 6:4, 7:6 i napravio totalnu senzaciju.

Denis Šapovalov je odigrao meč života, pošto mu niko nije davao ni gram šanse protiv Rafaela Nadala, pogotovo posle prvog seta.

S druge strane, Rodžer Federer je uspeo da se iščupa iz teške situacije, jer je izgubio prvi set od veterana Davida Ferera, ali je okrenuo meč i prošao u naredno kolo - 4:6, 6:4, 6:2.

Iznenađenje je napravio i Robin Hase pobedom nad Grigorom Dimitrovim sa 2:1, dok je u sudaru mladih lavova Aleksandar Zverev eliminisao Nika Kirijosa sa dosta lakih 6:4, 6:3.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija