• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.01.2019

16:41

FEDERER JASNO I GLASNO: Đoković je najveći favorit na Australijan openu!

Tenis

FEDERER JASNO I GLASNO: Đoković je najveći favorit na Australijan openu!

Podeli vest

Aktuelni šampion Australijan opena Rodžer Federer istakao je da je Novak Đoković prvi favorit da ove godine odnese pehar iz Melburna

Đoković je prvi teniser sveta i apsolutni favorit po svim svetskim kladionicama, a sada mu je to priznanje dao i Federer.

A, vrlo moguće da je u pitanju samo psihološka igra, da dodatno natovari pritisak na leđa srpskog tenisera.

- Bez dileme, Novak je favorit. Bez obzira na to što se desilo u Dohi, imao je super, super kvalitetnih poslednjih pet-šest meseci. Ranije se mučio, ali kada je pronašao svoju igru, vratilo mu se samopouzdanje, osećaj i preteško ga je pobediti. Ljudi su se uvek pitali da li će se ikada više vratiti u vrh, ali on zna kako da udara lopticu, sve ostalo je bilo do tela - istakao je Federer.

Švajcarac je na sličan način govorio i o Nadalu.

- Sa Rafom je ista stvar. Svi znamo da kada je 100 odsto spreman, teško ga je pobediti. Zato ovi momci kada su potpuno spremni, uvek su favoriti za titule.

Federer je priznao da nije očekivao dve titule u Melburnu u prethodne dve sezone.

- Osvojanje dve uzastopne titule u Australiji, u sredini četvrte decenije mi je jedna od najdražih dostignuća u karijeri, jer nisam očekivao da to može da se dogodi - rekao je Federer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija