• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.01.2019

21:46

BEKER OPET OBRNUO PLOČU: Đoković je apsolutni favorit u Melburnu!

Tenis

BEKER OPET OBRNUO PLOČU: Đoković je apsolutni favorit u Melburnu!

Podeli vest

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, smatra da je srpski as najveći favorit za titulu na Australijan openu

Đoković je prvi teniser sveta, šest puta je bio pobednik u Melburnu i Beker smatra da je najbliži da ponovo podigne pehar. Iako je prethodnih meseci glorifikovao Federera i Nadala.

- Za mene, Novak Đoković je apsolutni favorit u Melburnu. Šest puta je slavio ovde. Ali, Federer nije mnogo daleko. On brani titulu, dobio je sve mečeve na Hopman kupu, došao je u dobroj formi posle pauze u sezoni - istakao je Beker.

Legendarni nemački teniser smatra da mladi "lav" Aleksandar Zverev ne može do titule u Melburnu.

- Ne verujem da može do krune, jer nikada do sada u karijeri nije igrao ni finale nekog grend slem turnira. Uz to, muči se na velikim turnirima protiv najboljih igrača - ocenio je Beker.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija