• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2019

10:43

NOVA DRAMA JELENE DOKIĆ! Bivša teniserka završila je u bolnici

Tenis

NOVA DRAMA JELENE DOKIĆ! Bivša teniserka završila je u bolnici

Podeli vest

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić završila je u bolnici, dobila je upalu pluća zbog čega je hitno hospitalizovana

Australijanka nedeljama naporno radi, što je na kraju uzelo danak. Ali, kaže da se brzo oporavlja. 

- Ovde sam provela poslednja tri dana, u bolnici. Uglavnom ne objavljujem ovakve stvari, ali sam ovo htela jer stvari koje vidimo na Instagramu i sav taj glamur nije realan i ne pokazuje pravu sliku šta se dešava i važno je da se vidi i druga strana - napisala je Jelena na Instagramu.

- Mnogo sam radila, posebno poslednjih nekoliko meseci i nažalost to me je stiglo i svelo se na stvarno opak grip i upalu pluća u ponedeljak kao i iscrpljenost.

Jelena je nekoliko dana bila u bolnici, ali se oseća bolje poručuje da se vraća na Australijan open.

- Zato kažem svim da vodite računa o sebi, da posvetite sebi malo vremena i da "dopunite baterije". Pazite na sebe. Hvala medicinskom timu Australijan opena i svima sa urgentnog odeljenja bolnice Epvort što su me zbrinuli u prethodnih nekoliko dana i što su pazili da budem dobro i vratim se na noge što pre - napisala je Dokić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
penzionerka

pre 5 godina

Jelena, ozdravi brzo! Moras dobro da se cuvas, pogotovo zato sta si sve prosla sa svojom porodicom. To se neminovno odrazava ne ceo zivot, tako i na zdravlje. Okruzi se s a m o pozitivnim ljudima koji te vole i slusaj svoje srce. To je jedini nacin da postepeno zalecis ono sto najvise boli. TO zasluzujes!!!

Nesa

pre 5 godina

E njoj se daje podrska. Ka ne KRLJEUSI. Od mene sva podrska i zelja da se sto pre vratis svom samostvorenom zivotu i da ne ostanu nikakve posledice.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija