• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2019

00:22

VREME JE ZA OSVETU! ĐOKOVIĆ NA KIRIJOSA U 3. KOLU INDIJAN VESLA,  Nadal i Federer ne mogu pre finala!

Tenis

VREME JE ZA OSVETU! ĐOKOVIĆ NA KIRIJOSA U 3. KOLU INDIJAN VESLA, Nadal i Federer ne mogu pre finala!

Podeli vest

Novak Đoković je slobodan u prvom kolu mastersa u Indijan Velsu, dok ga prvi meč očekuje protiv kvalifikanta, a pre finala ne može da igra sa Rafaelom Nadalom ili Rodžerom Federerom

Potrencijalni rival prvom teniseru sveta u trećem kolu je Australijanac Nik Kirijos. Šampion Akapulka ima dve pobede nad Srbinom, pa je vreme za osvetu.

U narednom kolu Đoković bi mogao da igra sa još jednim dužnikom Markom Čekinatom, koji ga je eliminisao sa Rolan Garosa. U četvrtfinalu Dominik Tim je potencijalni rival protiv koga Srbin vodi 5:2, ali je Austrijanac dobio dva poslednja meča.

Aleksandare Zverev, treći teniser sveta, takođe je na putu Novaku Đokoviću i to u polufinalu, a u borbi za titulu Rafael Nadal ili Rodžer Federer.

 

 

 

Rafaelu Nadalu od težih rivala na putu stoje Medvedev i Izner pred potencijalnoog klasika sa Federerom u polufinalu, dok je jedina moguća mina za Švajcarca  Kei Nišikori  pre Španca.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija