• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

17:46

RAFA I DALJE PATI ZBOG NOVAKA! Nikako da preboli "gaženje" u Melburnu

Tenis

RAFA I DALJE PATI ZBOG NOVAKA! Nikako da preboli "gaženje" u Melburnu

Podeli vest

Nedeljama Rafael Nadala ponavlja da poraz od Novaka Đokovuića u finalu Australijan opena nije strašan, ali nikako da ga preboli i zaboravi ono što se desilio u Melburnu

Naravno, to ne čudi, s obzirom na to da je Novak pomeo Rafu sa teren i to u tri rutinska seta. 

- Voleo bih da sam osvojio titulu na Australijan openu, kao i na turniru u Akapulku... Međutim, ovakve stvari se dešavaju. Ne bi trebalo da budem nesrećan zbog svega onoga što mi se desilo u poslednjih pet meseci - rekao je Rafael Nadal.

Španac je propustio finiš prošle sezone zbog brojnih povreda. Najpre se mučio sa kolenom, zatim sa stomačnim mišićima, a imao je i problem sa zglobom.

- Mnogo toga se desilo mom telu u prethodnih godinu i po dana, a ja sam bio u situaciji da se borim za titule. Ovo je važna sezone za mene, naročito u mentalnom smislu - dodao je drugi teniser sveta.

BIVŠI BROJ JEDAN: Novak se vraća, Rafa je zver, ali niko nikad kao Rodžer!

NISAM BIO FIZIČKI SPREMAN DA SE NOSIM SA NOVAKOM! Nadal: Gledano za budućnost, bolje što sam izgubio u Melburnu

VREME JE ZA OSVETU! ĐOKOVIĆ NA KIRIJOSA U 3. KOLU INDIJAN VESLA, Nadal i Federer ne mogu pre finala!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 5 godina

Rafa, to je tek početak. Spremi se na ono što dolazi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija