• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2019

14:01

BRITANCI UDARILI NA NOVAKA! "Gardijan" nikad jače opleo po Đokoviću: Besmisleno udara na tenis

Tenis

BRITANCI UDARILI NA NOVAKA! "Gardijan" nikad jače opleo po Đokoviću: Besmisleno udara na tenis

Podeli vest

Bura u svetu tenisa zbog odlaska prvog čoveka ATP-a Krisa Kermoda. Ugledni "Gardijan" rešio je da ovoga puta udari na našeg Novaka Đokovića

Novinar Kevin Mičel smatra da je Srbin napravio veliku glupost koja će puno koštati svet tenisa. On je u svom tekstu pod naslovom  "Tenis gubi u sukobu Novaka Đokovića i Krisa Kermoda" baš potkačio Noleta.

Kao jedan od glavnih zagovornika za odlazak Kermoda pominjao se predsednik Unije igrača Novak Đoković, a to je baš zasmetalo Mičelu.

Foto: printscreen

Tekst u "Gardijanu"

On piše da je Novak besmisleno zadao udarac tenisu i da je sada nastao veliki vakum.

Izgubio je i on, ali i tenis... Đoković, koji je u karijeri zaradio 128.804.799 dolara, pokušao je da vodi turnir u Srbiji koji je spektakularno propao 2013. godine, ušao je u raspravu sa Kermodom kome su trebala četiri glasa kako bi opstao na poziciji na kojoj je bio, ali je izgubio. Ironija je da je Novak tražio transparentnost od Kermoda o pregovorima i podeli prihoda, ali kada je upitan da li je lično želeo da se Kermod ukloni i zašto, zaobilazio je temu u neugodnoj razmeni sa novinarima, tvrdeći da je sve "poverljivo" - piše "Gardijan".

Mičel je nastavio u istom ritmu.

- Novak može da bude razoružavajuće šarmantan, kao i tvrdoglav kod teških pitanja. Ima ih još... Ko će zameniti Kermoda? Hoće li Đoković i većina igrača odobriti nekog novog? Možda bi voleli nešto da kažu o imenovanju?' - pita se Mičel podrugljivo.

Ostaje da se vidi šta će na ovo reći Đokovića. Za razliku od njega Nadal i Federer stali su uz Kremonda...

TENISERIMA NEĆE BITI DOBRO! Noletu je nedostajalo da se TAKMIČI!

VREME JE ZA NOVU DOMINACIJU! Evo kada Novak izlazi na teren u Indijan Velsu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dimitrije

pre 5 godina

"..Hoće li Đoković i većina igrača.." Pa ako je većina igrača uz Novaka i podržava njegove stavove kao predsednika Unije igrača ko je ovo britansko škrabalo da se postavlja kao arbitar u tom skukobu. Ali kao i uvek Englezi su "mirođija u svakoj čorbi" pa i ovde

engleska kasto

pre 5 godina

da se pitam odavno bih isterao njihovu ambasadu i prekinuo sve diplomatske odnose sa bolesnom nacijom.... vise nas mrze nego bilo ko ...

Marcco

pre 5 godina

Slažem se ali to nema vez sa Gardijanom i Djokovićem već sa zlom kojeg ti Englezi sprovode već jedno 100 godina ako ne i više na Balkanu. Mada, sami o krivi št smo toliko podložni i manipulativni.

Duca

pre 5 godina

Ubi ih BREGZIT ne znaju gde udaraju. Prazne se na Djokovicu. Dzaba im je, Nole sve redom pobedjuje.

Bane

pre 5 godina

Mičel - beznačajno, bezobrazno englesko dju*re.

zozonbg

pre 5 godina

Kako ono bese? Prvo ih je odbio da igra za njih. Onda je redovno "drao" njihovo najboljeg igraca. A, onda se "drznuo" da podrzi smenu jednog ENGLEZA. Kako god: Svaka cast Nole. Bravo!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija