• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2019

16:39

VAŠINGTON POST: Mnogi u Srbiji su nesrećni zbog saradnje Đokovića i Ivaniševića!

Tenis

VAŠINGTON POST: Mnogi u Srbiji su nesrećni zbog saradnje Đokovića i Ivaniševića!

Podeli vest

Novak Đoković je ponovo na skeneru u svojoj rodnoj Srbiji - ovog puta zbog poziva Goranu Ivaniševiću da se pridruži njegovom trenerskom timu na Vimbldonu, piše američki Vašington post

 

Srpski tabloidi nazvali su "skandaloznim" partnerstvo između najbolje rangiranog Srbina i bivšeg šampiona Vimbldona iz Hrvatske.

- Goran dolazi iz Hrvatske, ja sam iz Srbije. Obojica dolazimo iz zemlje koja se nekada zvala Jugoslavija - rekao je Đoković objašnjavajući svoju odluku da angažuje Ivaniševića i dodao:

- Kada sam bio mali i počeo da gledam tenis, gledao sam njegov meč protiv Samprasa. Svi u regionu su ga podržavali.

Đoković, čija je majka rođena u Hrvatskoj, suočio se sa sličnim javnim kritikama kada je rekao da će podržati Hrvatsku nakon što je Srbija ispala iz prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u fudbalu u grupnoj fazi. Hrvatska je otišla u finale gde je izgubila od Francuske.

ĐOKOVIĆ VREĐA NAVIJAČE S IVANIŠEVIĆEM! Miličić RAZOČARAN Novakovom odlukom: Zadojeni su USTAŠLUKOM, a on izađe i kaže da navija za njih

Beogradski tabloid Informer citirao je bivšeg centra NBA Darka Miličića da je Đokovićev potez da uposli Ivaniševića "uvreda za njegove fanove".

Miličić je rekao da kada god Đoković “ispoljava ispade ljubavi prema Hrvatima” treba da misli na svoje navijače iz Srbije “koji su prošli kroz uznemiravanje, proterivanje i gubitak svojih najmilijih tokom rata”.

NOVAČE, MORA LI TAJ USTAŠA?! Đoković neprijatno iznenadio navijače u otadžbini!

Tabloidi su preneli intervju koji je Ivanišević dao Njujork tajmsu tokom rata u kojem je on navodno rekao da želi "da neki Srbi stoje ispred mene” dok je pucao mitraljezom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zauzeo je mekšu stav: "Dobro je za našu zemlju da Novak Đoković ima dobre odnose sa Ivaniševićem, tako da su prošli sukobi prevaziđeni."

Ivanišević, koji je osvojio mušku titulu u singlu 2001. godine, izjavio je za srpske medije da je dobio "prilično neočekivani poziv" od Đokovića pred turnir na travi.

- Sve je neobično - rekao je Ivanišević, dodajući da pokušava da odloži neke obaveze koje bi ga mogle prisiliti da napusti Vimbldon u drugoj nedelji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija