• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2019

13:48

TIM ĆE BITI NOVI LIDER! Đoković nema dilemu kada je reć o vladaru tenisa nakon ere "velike trojke"

Tenis

TIM ĆE BITI NOVI LIDER! Đoković nema dilemu kada je reć o vladaru tenisa nakon ere "velike trojke"

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, svesten da vodeća trojka svetskog tenisa neće trajati večno, već naslućuje ko bi mogao da preuzme primat u dogledno vreme

Novak se posle nepunih mesec dana i osvajanja Vimbldona ove nedelje vraća na teren učešćem na turniru u Sinsinatiju, gde će biti slobodan u prvom kolu.

Ne otpisujete nas!

 Doći će i taj čas, nadam se ipak ne tako skoro. I dalje igamo najbolje što možemo na najvažnijim takmičenjima

Đoković se u razgovoru sa novinarima dotakao i budućeg poretka u svetu tenisa, a kao najspremniji u ovom trenutku za taj poduhvat deluje mi Austrijanac Dominik Tim, koji ga je ove sezone pobedio u polufinalu Rolan Garosa.

On je tu u najužem krugu već godinama. Nekako mi deluje najzreliji od svih i kao neko ko ima dosta iskustva na grend slemu. Definitivno ga smatram nekim ko bi moga da bude lider ovog sporta - rekao je Novak, ali i podsetio da vreme vodeće trojke još nije isteklo.

- Moraće neko da se pojavi. Doći će i taj čas, nadam se ipak ne tako skoro. I dalje igamo najbolje što možemo na najvažnijim takmičenjima - samouveren je Đoković.

Prema Đokovićevom mišljenju, izgledne šanse za teniski vrh ima i mladi ruski teniser Danil Medvedev, koji ga je pobedio u Monte Karlu.

- I on ima jako oružje u servoisu i bekhendu. Servis je pojačao i kreće se bolje. Mentalno je jači i ma tu snagu da se dobro nosi u važnim momentima. Biće sve bolji kako bude igrao više tako teških mečeva. Mnogo je radio i to mu se očigledno isplatilo - zaključio je Đoković.

Novak će u ponedeljak uveče dobiti rivala u drugom kolu Sinsinatija, a veliki favorit da mu izađe na crtu biće Amerikanac Sem Kveri koji se sastaje sa Pjer-Igoom Erberom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
već viđeno

pre 4 godine

Jedno u nizu njegovih providnih ulizivanja ,ovog puta Austrijancima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05