• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2019

05:15

NOVAK "POČISTIO" KUDLU SA TERENA! Povreda je prošlost, na redu je osveta Švajcarcu!

Tenis

NOVAK "POČISTIO" KUDLU SA TERENA! Povreda je prošlost, na redu je osveta Švajcarcu!

Podeli vest

Novak Đoković je u osmini finala Ju Es opena pošto je u tri seta savladao Denisa Kudlu rezultatom 6:3, 6:4, 6:2 posle 125 minuta igre

Naredni meč Novak Đoković igra protiv Stena Vavrinke. Biće to njihov 25. duel, Srbin ima 19 pobeda, ali poslednji njihov meč dobio je Švajcarac upravo u Njujorku i to u finalu 2016.

Brinulo je stanje Novakovog ramena pre ovog meča jer se mučio u prethodnom kolu. Ali prvi teniser sveta je delovao sjajno na terenu, kao da je povreda prošlosti.  Na terenu je ostao svega dva sata, nije protivniku dozvolio nijedan brejk, a spasao je sedam brejk lopti. Bio je veoma siguran Novak na terenu, nije dozvolio iznenađenje a najbolji je bio kada je bilo najpotrebnije. 

 

MEKINRO IZVREĐAO NOLETA KAO NIKAD DO SAD! Amerikanac o Đokovićevoj povredi: Dobar je glumac, možda je pao sa broda u Hrvatskoj!

SVET BRUJI O NOVAKOVOJ JELENI! Evo šta će praviti od svog mleka kojim je dojila Taru!

U prvom setu Novaku je bio dovoljan jedan brejk špa da završi posao i povede sa 1:0 u meču. U drugom je Kudla pružio jači otpor. Međutim ni to nije vredelo. Srbin je nakon dve prokockane brejk lopte oduzeo servis rivalu u petom gemu, poveo 3:2, a potom na svoj servis iskoristio drugu set loptu. 

 

 

Meč je završio u tri seta prvi teniser sveta. Poveo je 2:0 u trećoj runid, mada je bio na velikom testu. Kudla je pokušao da uzvrati ipak prokockao je dve brejk lopte u drugom gemu, pa još jednu u šestom a Novak je to kaznao. Još jednom rivalu oduzeo servis i realizovao prvu meč loptu posle dva sata i pet minuta igre.

 

 

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17