• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2019

11:35

SVE PREDAJE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Da li znate koliko puta je naš as odustao tokom meča?

Tenis

SVE PREDAJE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Da li znate koliko puta je naš as odustao tokom meča?

Podeli vest

Novak Đoković je veliki borac, ali nije uspeo izdrži bolove i bio je primoran da Stanu Vavrinki preda meč osmine finala Ju Es opena

 

Prvi teniser sveta je tokom celog turnira imao problema s povredom levog ramena, na kraju nije mogao da izdrži meč sa Švajcarcem, a nvaijali su ga zvužducima ispratili sa terena. 

Nije ovo bilo prvo Novakovo odustajanje, a na meti i izložen uvredama zbog predaja mečeva bio je na početku karijere, kada je predao meč Endiju Rodiku 2009. godine na Australijan openu.

UTUČENI NOVAK PRIZNAO: Predosetio sam posle nekoliko gemova, sledeće dve nedelje su ključne!

NOLE ODBRUSIO POKVARENIM AMERIMA: Zvižduci? Ne zanimaju me takve stvari!

 

Endi Rodik je tada o Srbinu govorio vrlo podrugljivo i uvredljivo.

 

 

- Zar nije oba članka povredio? I leđa? I kuk? Da, imao je i grčeve, ptičji grip, antraks, SARS, prehladu i običnu kijavicu - pričao je pre desetak godina Endi Rodik.

Novak je inače na ATP turu 16 godina, a predao je meč 13 puta, dok mu je odustajanje protiv Stena Vavrinke tek šesta predaja na grend slem turnirima.

NOVAK IZGUBIO VELIKI BROJ BODOVA! Rafa mu diše za vrat, čeka ga borba sa Špancem i povredom!

(VIDEO) KRETENI, NEVEROVATNE SCENE! Pogledajte šta je naš šampion doživeo u Njujorku!

Prvi put je predao na US openu, a što se tiče grend slemova - tek drugi put u poslednjih deset godina i Vimbldon 2017. godine protiv Berdiha. Pre deset godina desio se pomenuti meč sa Endijem Rodikom (Australijan open), dok je uz to odustajao i protiv Rafaela Nadala u polufinalu Vimbldona 2007. i četvrtfinale Rolan Garos 2006.  i Korije na Rolan Garosu 2005.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nuclear Vlasta

pre 4 godine

Публика на тениским мечевима види оно што се у Србији игнорише ! Ако резутат не одговара, одмах скреће пажњу на себе и тражи „публику да заблиста (или да га сажаљева)“ ! Епа, они су дошли да гледају тениски меч а не Ђоковићево пренемагање !

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija