• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2019

09:36

ZNA SE KO JE KRALJ MELBURNA! Kladionice veruju da će Đoković osvojiti OSMU TITULU!

Tenis

ZNA SE KO JE KRALJ MELBURNA! Kladionice veruju da će Đoković osvojiti OSMU TITULU!

Podeli vest

Novak Đoković nije završio sezonu na prvom mestu na ATP listi, novu je otvorio porazom, ali je i dalje prvi favorit na prvom grend slemu u sezoni - Australijan openu

Đoković je Australijan Open osvajao 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016. i 2019. godine, pa je jasno zašto bukmejkeri veruju u Srbina.

NOVAKA BAŠ BRIGA ZA RODŽERA I TROFEJE! Zbog ovoga je NAJVEĆI I SVET MU SKIDA KAPU! Ovo još niste čuli od Nadala i Federera!

IMAM JOŠ NEKOLIKO BRZINA U SEBI! Novak izgubio, ali zadovoljan, NAJBOLJE ČUVA ZA MELBURN!

 

Đoković je prvi favorit za osvajanje grend slema u Melburnu. Kako ističe britanski "Viljem Hil", Đoković ima najveće šanse da trijumfuje na svom omiljenom turniru, a kvota na njegovu odbranu trofeja je 2,62.

Novak je u 2019. godine u finalu ubedljivo savladao Rafaela Nadala prepustivši mu samo šest gemova u tri seta, čime je ostvario i najubedljiviju pobedu nad velikim rivalom.

Đoković je na listi favorita završio upravo ispred Španca,  kojem se daju nešto manje šanse (kvota 4,5), dok na trećoj poziciji podjednaku priliku da stignu do titule imaju Rodžer Federer i Danil Medvedev (9).

KANAĐANIN ISPLJUVAO NADALA I FEDERERA: Nisu uz igrače, SAMO SE ĐOKOVIĆ BORI ZA SVE TENISERE!

NOVAK ZABRINUO NAVIJAČE: Neizbežno je, mora da se desi! EVO ČEGA SE SVI PLAŠE!

 

Posle toga slede Stefanos Cicipas (11) i Dominik Tim (13), a onda Aleksander Zverev (21) i veliki povratnik Endi Marej (26).

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija