• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2019

15:48

NIKO ME NEĆE PRESTIĆI PRE NEGO ŠTO UMREM! Nadal potkačio Đokovića i Federera!

Tenis

NIKO ME NEĆE PRESTIĆI PRE NEGO ŠTO UMREM! Nadal potkačio Đokovića i Federera!

Podeli vest

Rafael Nadal je uporedio sebe sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom i poslao poruku velikim rivalima

Raafel Nadal ima 19 grend slem trofeja, jedan manje od Rodžera Federera, dok je Novak Đoković na 16. 

- Danas se nalazimo u takvoj situaciji. Federer ima 20, ja 19, a Đoković 16 (grend slemova). Voleo bih da završim kao igrač sa najviše titula, ali nisam time opsednut. Meni je fokus bio na tome da igram što duže - kazao je Nadal za španske medije.

TUŽNO JE...NOVAK NIKAD NEĆE BITI KAO RAFA I RODŽER! O ovome se ĆUTI, ali je teniskim legendama dozlogrdila nepravda!

NOVAKOVA JELENA OTVORILA DUŠU I SVE ŠOKIRALA! Progovorila o detaljima iz privatnog života: Mnogo sam usamljena!


Španac je govorio o ambicijama tokom karijere.

- Zdrava ambicija je dobra, prekomerna je loša, kao i sve ostalo u životu, jer može da izazove frustracije, zavist, nesreću... To imam na umu i dosta sam srećan. Ako oni budu imali više titula od mene to će biti jer su bili bolji. Ne možete da se nervirate jer komšija ima veću kuću od vas ili bolji telefon. Ja sam zadovoljan jer sam ostvario sve čemu sam težio.

(VIDEO) NOLE ČESTITAO BOŽIĆ! Đoković poslao jaku poruku i otkrio šta mu je najvažnije!

(VIDEO) NAJBOLJE DRUŠTVO! Evo sa kim se Novak sprema za novu sezonu! TRENING JE BIO OPASAN!

 

Nadal je Rolan Garos osvojio 12 puta, čime je apsolutni rekorder, ali i dalje ne bi dao jednu titulu u Parizu za još jednu na Vimbldonu, kojih ima "samo" dva.

- Ne bih dao Rolan Garos za još jedan Vimbldon. Osvojiti ga 12 puta je izuzetno posebno. Ja sam to uradio a ja sam normalan čovek, tako da je moguće da to uradi i neko drugi, ali je potrebno biti svestan da je tu brojku jako teško dostići i da niko neće uspeti da me prestigne pre nego što napustim ovaj svet - ispričao je Rafa.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija