• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2020

11:10

NADAL ISPROZIVAO SRBE! Oni su pijani i drogirani! Ne razumeju ovaj sport! (VIDEO)

Tenis

NADAL ISPROZIVAO SRBE! Oni su pijani i drogirani! Ne razumeju ovaj sport! (VIDEO)

Podeli vest

Ko gubi, ima pravo da se ljuti... Rafael Nadal i njegova Španija stali su u finalu ATP kupa, a posle poraza od Novaka Đokovića, prvi teniser sveta izneo je niz negativnih komentara na račun navijača Srbije

Nije navikao Rafa da nema podršku... Veći deo stadiona u Sidneju navijao je za Novaka a to je Španca činilo baš nervoznim.

Nije mogao da se suzdrži pa je baš jako udario na Srbe.

 

- Ja sam već doživeo neke epizode sa nekim od tih navijača, navijača koji nisu iz Australije. Ponekad dolaze na tribine sa mnogo više supstanci u sebi nego što bi trebalo. I ne razumeju se mnogo u ovaj sport. Volim to što pružaju podršku svojoj zemlji, ali nekada morate da poštujete i protivničkog igrača - rekao je Nadal.

(VIDEO) SRĐAN ĐOKOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO NA PROZIVKE! Kosovo je naša sveta zemlja, Novak voli svoj narod!

Naravno, i pored toga što nije išao do kraja, jasno je na koga je Rafa ciljao.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
frano franic

pre 4 godine

To je ciganska lopovska kultura balkanskih kriminalaca, fuj pokvareni narod!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija